[B]Hachi Motors[/B] a fugit cu banii a [B]20 de clienţi din Iași[/B] care voiau să-şi cumpere maşini sau motociclete Honda.. Aceiaşi proprietari deţin şi reprezentanţa [B]Mazda[/B]. Reprezentanţii firmei care deţinea operaţiunile locale ale celebrului producător auto, tocmai [B]au fugit cu banii clienţilor[/B]. Pe uşa reprezentanţei Honda de la Valea Lupului stă un afiş ce anunţă că „Echipa Hachi Motors este plecată din localitate”. Locul pare abandonat în grabă. Unul dintre cei cei care deţin firma a mai tras celebra ţeapă cu Total Car.

Cel puţin 20 de ieşeni au aflat pe pielea lor că este posibil ca, în România, să doreşti să-ţi cumperi o maşină, s-o achiţi dar să nu o primeşti niciodată. Dealerul local Hachi Motors a dispărut ca măgarul în ceaţă, cu banii multor clienţi care aşteptau să primească maşini sau motociclete Honda. Deşi clienţii şi-au plătit maşinile sau motoarele, banii nu au ajuns la Honda Trading, importatorul Honda în România.

Pe uşa show-room-ului de la Valea Lupului, care pare părăsit în grabă, stă lipit un afiş care anunţă că “echipa Hachi Motors este plecată din localitate”. Cine este nemulţumit este invitat să sune la un număr de telefon. Problema este că şi reprezentanţa locală Mazda este deţinută de aceiaşi proprietari. Iar aceasta încă funcţionează.

Atenţie ce bani le daţi!