Putini oameni modifica cursul istoriei si intra in lista celor mai puternici 10 politicieni care au un rol important in modelarea lumii asa cum o cunoastem astazi. Politicienii propun si creeaza legi si politici si guverneaza pamantul si, prin extensie, oamenii acestuia.

Lumea a vazut multi politicieni, de la conservatori la liberali, dictatori la democrati, agresivi la carismatici si ei joaca un rol foarte vital in dezvoltarea unei tari sub toate aspectele, fie ele economice, socio-economice, tehnologice, de consolidare a capacitatilor si de mediu. . Un politician nu este neaparat un lider bun, avem multe exemple in istoria lumii, dar abilitatile bune de conducere devin un avantaj competitiv pentru tara.

Fiecare politician se straduieste sa sustina poporul sau si prezinta un manifest, iar cei cu o mentalitate si convingeri similare devin un mare sprijin pentru politician. Daca politicianul lucreaza pentru oameni, el/ea este obligat sa obtina un sprijin urias din partea oamenilor, deoarece acesti indivizi au puterea de a schimba destinul natiunilor si oamenii isi pun increderea in ele.

  1. Dilma Rousseff

Dilma Rousseff

Tara: Brazilia

Dilma Rousseff s-a nascut pe 14 decembrie 1947. Este un politician brazilian si prima femeie presedinte a Braziliei. Acum a devenit cel de-al 36-lea presedinte al Braziliei si a ocupat functia din 2011, apoi realesa in 2014 pana in 2016, cand a fost pusa sub acuzare si revocata din functie sub acuzatia de coruptie si deturnare de fonduri guvernamentale. Dilma a fost prima femeie care a detinut presedintia braziliana si s-a concentrat mult pe drepturile omului, multilateralism, pace si neinterventie. Influenta ei in Brazilia a adus-o pe locul 10 in „Top 10 cei mai puternici politicieni din lume”.

  1. Hillary Clinton

Hillary Clinton

Tara: Statele Unite ale Americii

Hillary Diane Rodham Clinton s-a nascut pe 26 octombrie 1947. Hillary este un politician si diplomat american, care a fost, de asemenea, Prima Doamna a Statelor Unite din 1993 pana in 2001, ca senator american de la New York intre 2001 si 2009, al 67-lea secretar al Statelor Unite. de stat din 2009 pana in 2013 si ca candidat de la Partidul Democrat la functia de presedinte al Statelor Unite la alegerile din 2016. Vorbeste despre a fi o figura importanta in Statele Unite! In timpul campaniei ei din 2016 pentru presedinte, Hillary si echipa ei au prezentat o viziune progresiva detaliata si cuprinzatoare pentru viitorul Americii.

  1. Angela Merkel

Angela Merkel

Tara: Germania

Angela Dorothea Merkel s-a nascut pe 17 iulie 1954. Este un politician german care a fost cancelarul Germaniei din 2005 si din 2000 este liderul Uniunii Crestin Democrate (CDU) de centru-dreapta. Angela Merkel este cunoscuta si ca liderul de facto al Uniunii Europene. Ea este, de asemenea, binecunoscuta ca cea mai puternica femeie din lume si liderul lumii libere. Si asta o face unul dintre cei mai puternici politicieni din lume.

  1. Narendra Modi

Narendra Modi

Tara: India

Narendra Damodardas Modi s-a nascut pe 17 septembrie 1950. Modi este un politician indian care serveste drept al 14-lea si actual prim-ministru al Indiei din 2014. Modi, membru al Partidului Bharatiya Janata (BJP), este nationalist hindus si membru de dreapta. -aripa Rashtriya Swayamsevak Sangh (RSS). De la vanzarea de ceai pana la a deveni al 14-lea prim-ministru al Indiei, Narendra Modi merita mentionat in lista „Top 10 cei mai puternici politicieni ai lumii”

  1. David Cameron

David Cameron

Tara: Anglia

David William Donald Cameron s-a nascut pe 9 octombrie 1966. Este un politician britanic nascut intr-o familie din clasa de mijloc. Cameron a ocupat functia de prim-ministru al Regatului Unit din 2010 pana in 2016. Lista sa de realizari este nesfarsita. A fost deputat in Parlament din 2001 pana in 2016. In octombrie 2016, Cameron si-a dat demisia in octombrie 2016, dupa ce rezultatul referendumului care a devenit cunoscut sub numele de Brexit a fost de 52% pana la 48% in favoarea parasirii Uniunii Europene. In ciuda convingerilor contradictorii, el a strans in continuare un sprijin urias din partea Marii Britanii si acesta este motivul pentru care este pe locul 6 in topul celor mai puternici 10 politicieni.

  1. Manuel Valls

Manuel Valls

Tara: Franta

Manuel Carlos Valls Galfetti s-a nascut pe 13 august 1962. Este de origine spaniola, dar este un politician francez care a ocupat functia de prim-ministru al Frantei in perioada 2014-2016. A apartinut Partidului Socialist si a fost nominalizat si la alegerile prezidentiale din 2017, dar a pierdut in fata opozitiei in turul doi. Valls a studiat, de asemenea, teoria muzicii, compozitia muzicala si orchestratia. A compus multe lucrari simfonice si a predat, de asemenea, compozitie la Universitatea din Barcelona. Personalitatea sa extraordinara il face unul dintre cei mai puternici politicieni din lume.

  1. Donald Trump

Donald Trump

Tara: Statele Unite ale Americii

Intr-o lista a primilor 10 cei mai puternici politicieni, nu este posibil sa nu-l mentionam pe Donald Trump. Donald John Trump s-a nascut pe 14 iunie 1946. Trump este al 45-lea presedinte actual al Statelor Unite ale Americii. Inainte de a intra in politica, a fost un magnat de afaceri si o personalitate TV. Donald Trump este insasi definitia unei povesti de succes americane, de la eforturile sale excelente in afaceri pana la a fi presedintele Statelor Unite.

  1. Vladimir Putin

Vladimir Putin

Tara: Rusia

Vladimir Vladimirovici Putin s-a nascut pe 7 octombrie 1952. Putin nu are nevoie de o prezentare, toata lumea este constienta de descendenta sa rusa. El este fostul ofiter de informatii in serviciul presedintelui Rusiei si a fost prim-ministru al Rusiei din 1999 pana in 2000 si din nou intre 2008 si 2012. Putin a jucat un rol foarte important in dezvoltarea Rusiei si a strans sprijin ca nimeni altul din partea poporul tarii sale, de aceea este cunoscut drept unul dintre cei mai puternici politicieni din univers.

  1. Xi Jinping

Xi Jinping

Tara: China

Xi Jinping s-a nascut pe 15 iunie 1953. Jinping este un nationalist chinez si un politician chinez care serveste ca secretar general al Partidului Comunist din China (PCC) si presedinte al Chinei. Datorita contributiilor sale, el a primit numeroase titluri prestigioase de catre oamenii sai, cum ar fi „Liderul suprem” si „Liderul de baza” al Chinei. A devenit faima datorita campaniei sale anticoruptie. Datorita contributiei sale notabile, el a ocupat locul 2 in lista noastra de „Top 10 cei mai puternici politicieni din lume”.

  1. Imran Khan

Imran Khan

Tara: Pakistan

Lista celor mai puternici politicieni din lume este incompleta fara mentiunea lui Imran Khan Niazi. S-a nascut la 5 octombrie 1952. Este un politician pakistanez si acum, in viitor, Pakistanul devine cea mai puternica tara din lume , un fost jucator de cricket, presedintele Pakistanului Tehreek-e-Insaf (PTI) si al 22-lea prim-ministru. ministru al Pakistanului.