Semnele zodiacale si ingeniozitatea sunt adesea o combinatie castigatoare. Stelele – si pozitia Soarelui in momentul nasterii – iti pot influenta inteligenta si rationalitatea, cea care te vor putea salva chiar si in cele mai complicate situatii.

Nu conteaza in ce domeniu te descurci cel mai bine, fie ca este vorba de inginerie sau arhitectura, patiserie sau bricolaj. Semnul tau zodiacal poate spune multe despre tine, inclusiv despre marile abilitati de rezolvare a problemelor care te fac un adevarat talent!

Taur

Cei nascuti sub semnul Taurului sunt altruisti, puternici si poarta un puternic simt al dreptatii si al altruismului. Pe langa aceste numeroase calitati, cei care se bucura de aceasta favoare sunt inzestrati cu o mare inteligenta dinamica si intuitiva.

Daca si tu apartii acestei zodii – si deci te-ai nascut intre mai si iunie – ai toate calitatile pentru a excela in fiecare domeniu. De asemenea, esti dotat cu abilitati manuale excelente si esti foarte priceput in toate lucrarile de bricolaj.

Scorpion

Inteligenta intuitiva a Scorpionului este una dintre cele mai apreciate calitati ale acestei zodii. Daca aceasta este constelatia ta, atunci stii sa-i abordezi pe ceilalti intr-un mod natural. Esti genial si te poti descurca in toate situatiile, chiar si in cele care aparent par mai complicate.

Ingeniozitatea ta este combinata cu o minte si o atitudine emotionala care este foarte apreciata de cei din jurul tau. Devii un punct de referinta important mai ales atunci cand esti supus stresului, cand stii sa dai tot ce ai mai bun.

Capricorn

Inteligenta si perspicacitatea Capricornilor este foarte particulara si se manifesta diferit in cele mai disparate ocazii. Este semnul marilor muncitori si al celor care aspira la ce este mai bun atat profesional, cat si personal, dar sunt si inzestrati cu o concretete extrema care poate fi rascumparatoare atunci cand totul pare sa mearga prost.

Daca esti Capricorn, ambitia si atingerea obiectivelor sunt motorul tau si chiar ai face orice pentru a realiza ceea ce ti-ai propus. Esti consecvent si metodic, aplicatia ta este demna de toate laudele dar demonstrezi si o buna doza de autocontrol atunci cand vine vorba de rezolvarea a ceva. Esti un punct de referinta pentru colegii si colaboratorii care te apreciaza faptul ca esti genial, dar si ingeniozitatea.

Varsator

Varsatorii au o sete sporita de succes, favorizata de o aptitudine naturala pentru creativitate. Daca te-ai nascut intre ianuarie si februarie, esti eliberat de clisee si gandire conventionala si ai tendinta de a merge impotriva curentului. Esti intr-o lupta constanta pentru a-ti afirma idealurile, esti versatil si iti folosesti inteligenta pentru a te adapta la toate imprejurarile pe care ti le pune viata in fata.

Esti pregatit sa infrunti orice dificultate cu inteligenta si ingeniozitate, ceea ce nu-ti lipseste pentru a fi mereu de succes si genial. Mintea iti permite sa concepi strategii care pot fi folosite pentru a rezolva totul. In plus, abilitatile tale sunt neobisnuite, chiar daca deseori ele nu pot fi intelese de cei care nu ti-au aprofundat inca cunostintele.

Berbec

Esti plin de resurse si inteligent, desi Berbecii sunt cunoscuti mai ales pentru instinctul si impetuozitatea lor. Cand este necesar, totusi, stii sa te opresti pe buna dreptate pentru a elabora un plan perfect si stii mereu sa te descurci. Stii sa te masori in raport cu limitele tale si sa dai tot ce ai mai bun atunci cand esti supus unui test important.

Abilitatile tale ca lider, de fapt, sunt la maxim atunci cand esti stresat si pot deveni cu usurinta un punct de referinta pentru echipa ta. Stii cum sa-ti cuceresti grupul datorita inteligentei tale, care este una dintre cele mai fascinante din zodiac .

Balanta

Cei nascuti sub semnul Balantei cauta un echilibru infinit pe care cu greu il pot gasi. Daca si tu faci parte din aceasta constelatie, atunci esti inzestrat cu o inteligenta foarte vie si foarte creativa.

Esti deosebit de abil in solutionarea conflictelor, dar intotdeauna intr-un mod calm si sensibil. Poti veni cu usurinta cu planuri si idei care se dovedesc a fi de succes si apreciate de toata lumea, nu doar de grupul de lucru, ci si de familie si prieteni.