Sanii mai mari si mai fermi sunt preferati de doamnele de orice varsta si sunt un semn de frumusete superioara, stima de sine si feminitate. Stiati ca o dimensiune medie a sanilor se ajusteaza de 6 ori pe parcursul vietii ei? Mai mult decat atat, imbunatatirile medicale au facut loc imbunatatirilor chirurgicale, implica implanturi mamare si interventii chirurgicale scumpe, care in anii urmatori prezinta o multime de efecte secundare.

Insa intrebarea principala care se pune adesea este ,,exista modalitati naturale de a creste dimensiunea sanilor? Care sunt modalitatile de crestere a sanilor? Exista vreo modalitate care va permite sa va cresteti dimensiunea sanilor, in mod natural? Solutia este, da, este posibil.

Se spune ca, genetic, majoritatea sanilor pot fi in mod natural mari si mai plini daca se afla in linia genealogica a unui parinte pana la descendentii lor. Deci, in realitate, poate fi putin sau nimic care sa poata fi facut pentru persoanele cu dimensiuni mai mici ale sanilor daca este mostenit genetic, dar nu inseamna ca obtinerea de tate mai mari si mai pline este imposibila.

In timp ce o varietate de ele se bazeaza pe machiajul vostru genetic, modul de viata, forma, greutatea, antrenamentul propriu-zis, aderarea la un mod strict de viata, ingerarea corecta, masaj si strategii de expansiune sunt o serie de metode pe care o doamna le poate se angajeaza sa aiba sani mai plini, mai fermi, pe langa cresterea dimensiunii. Exista multe metode naturale carora li se poate da o lovitura. Nu numai ca sunt la indemana, dar sunt si lipsite de efecte secundare, dar sunt, de asemenea, rentabile. Iata detaliile care va pot ajuta:

1) EXERCITII

Exercitiul fizic frecvent si in mod adecvat va poate ajuta, de asemenea, sa va mariti dimensiunea sanilor. Se stia ca antrenamentul cu greutati , activitatile fizice severe stabilesc si slabesc muschii pectorali, pe langa tesutul muscular toracic din explozie, oferindu-va un aspect descriptiv si sculptat mai mare.

Anumite activitati fizice pot, de asemenea, ajuta tonul si rearanja tesuturile mamare, contribuind la o mai buna imbunatatire a rotunjimii si a formei sale. Factorul important este ca acele activitati fizice pot fi facute fara dificultate acasa si necesita o utilizare putin sau deloc a sistemului. Mentinerea tehnicii corecte, urmarirea zonei si efectuarea frecventa va pot transmite spre obtinerea rezultatelor necesare.

Iata cateva activitati fizice usoare pe care le puteti practica.

a) Flotari:

Foarte potrivite pentru triceps, flotarile ajuta si la intarirea tesutului muscular pectoral care este pozitionat sub sani. Initial, ati putea descoperi acest lucru exercitand o piesa obositoare, asa ca incepeti cu 2 pana la 3 unitati de zece flotari pe zi si observati imbunatatirile pe care le primeste dimensiunea cupei in timpul exercitiului. Acesta este modul in care trebuie sa faceti flotari:

Intrati in pozitia orizontala a scandurii si asezati ferm palmele la pamant, imediat sub umeri. Mentinandu-va corpul drept, transmiteti-va corpul spre sol. Asigurati-va ca burtica nu atinge podeaua. Impingeti din nou in sus. Daca descoperiti ca acest exercitiu este prea provocator, atunci va puteti mentine genunchii pe podea

b) Trunchi:

Trunchii taie grasimile stomacului si intaresc tesutul muscular. Odata ce abdominalele capata forma si ton, intaresc tesutul muscular al sanilor si, de asemenea, obtineti sani mai plini si mai fermi

Cum sa faci

Stai pe spate, impreuna cu genunchii indoiti si picioarele plate pe podea. Asezati palmele sub cap. Ridicati umerii si ridicati-va din nou, departe de podea. Ochii tai trebuie sa fie centrati spre tavan. Expirati in timp ce va intoarceti inapoi, tineti pasul pentru o secunda inainte de a cobori inapoi pe podea, expirati in timp ce faceti acest lucru.

c) Wall-up-uri: Wall-up-urile sunt special pentru femeile care descopera ca push-up-ul este dur si obositor. La fel ca flotarile, trebuie sa va impingeti catre un perete. Cresterea peretelui este de a face ca tesuturile musculare pectorale mai puternice sa imbunatateasca forma sanului si rata de crestere.

d) Presa pentru piept cu gantere:

Acest exercitiu intinereste tesuturile mamare si intareste tesutul muscular pectoral. Este vital sa fii constient de ceea ce trebuie sa faci in timpul antrenamentului cu gantere usoare de transportat.

Cum se face o apasare pe piept cu gantere:

intindeti-va pe o banca cu o gantera in ambele maini. Picioarele trebuie sa fie bine pozitionate pe podea. Impingeti ganterele in sus, astfel incat mainile sa fie simultan peste umeri si mainile sus. Aduceti ganterele din nou la nivelul umerilor si repetati

e) Contractii toracice:

Concentrandu-se pe contractiile izometrice ale pieptului, acest exercitiu este una dintre varietatile exceptionale de antrenamente pentru construirea sanilor

Metoda potrivita pentru a face contractiile pieptului este

Tineti un prosop in fata dvs. Bratele trebuie sa fie intinse in partea din fata a pieptului. Fiecare mana trebuie sa apuce un capat al prosopului. Acum trageti fiecare capat al prosopului simultan, departe de fiecare diferit. In timp ce faceti acest exercitiu, tesuturile musculare ale pieptului se extind

2) Dieta pentru sani mai mari

Dieta indeplineste o functie masiva in modelarea sanului. In ceea ce priveste dimensiunea sanilor, aceasta necesita o nutritie adecvata

a) Lapte: Aportul de lapte contribuie la cresterea tesuturilor mamare. Laptele de vaca este imbogatit cu estrogen, progesteron si prolactina, care sunt necesare pentru a furniza lapte la femei, din acest motiv imbunatatind dimensiunea sanilor.

B) Legume cu frunze verzi: pentru tate mai mari, includeti o cantitate buna de legume cu frunze in dieta zilnica. Aceste legume sunt, de asemenea, o cantitate mare de fier si calciu. In principal, legumele cu frunze bune nu mai includ fitoestrogeni care ajuta la cresterea tesuturilor mamare.