Atunci cand banii iti apar in vise nu inseamna neaparat ca vei avea parte de ei. Banii pot prevesti mai multe lucruri, de la noroc in dragoste, reusite, si pana la pierderi financiare si sentimente de vulnerabilitate. Vezi si tu ce semnificatie a avut visul tau!

Monede. Atunci cand visezi monede, inseamna ca vei avea noroc in dragoste sau ca iti iubesti foarte mult jumatatea. Visul prevesteste si relatii bune cu familia si cu prietenii, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Insa, daca monedele nu sunt ale tale, inseamna ca o veche iubire iti bate la usa.

Ai gasit bani? Gasirea banilor in vis poate atrage dupa sine noroc si in viata reala, si mai ales noroc financiar. Fie vei avea parte de o promovare, fie de o mostenire, fie cineva iti va returna niste bani de care ai nevoie. Daca totul in viata ta nu este atat de roz, pregateste-te pentru o schimbare!

Daca gasesti bani si esti urmarita de cineva, inseamna ca te vei confrunta cu cateva probleme si in viata reala. Cineva nu te lasa sa-ti indeplinesti un vis, nu poti trece peste o provocare sau esti barfita si asta iti dauneaza imaginii la compania unde lucrezi.

Daca visezi ca dai bani inseamna ca urmeaza o perioada destul de grea pentru tine, cel putin din punct de vedere financiar. Te poti simti slabita, fara vlaga, sa fi pierdut respectul de sine si sentimentul de siguranta. Daruirea banilor poate aduce noroc doar daca visezi ca ii oferi unui cersetor, deoarece asta inseamna ca tii la cei din jurul tau si esti rasplatita.

Ai pierdut bani? Ei bine, nici acesta nu este tocmai un semn de noroc, insa nici nu vei pierde bani in viata reala. Poate fi vorba doar de o reusita neasteptata, care sa te faca fericita sau de pierderea increderii in partener sau chiar in propria persoana.

Faci economii? Chiar daca in viata reala faci economii, asta nu inseamna ca acelasi lucru trebuie sa-l faci si in vise. Insa daca visezi acest lucru, subconstientul incearca sa te avertizeze cu privire la situatia financiara nu prea buna in care te afli. Fii mai responsabila cu banii si nu ii mai cheltui nebuneste, pe te miri ce. Nu uita ca mai ai si facturi de platit la sfarsit de luna!