Vica Blochina si-a pus implanturi mamare cu aproximativ 1 an in urma, insa din nefericire, acestea s-au infectat. Vedeta a trebuie sa apeleze la o noua operatie, de reconstructie a sanilor, iar pentru acest lucru a optat pentru o clinica din Istanbul, unde a fost operata de cei mai buni medici.

„Recuperarea a fost foarte grea. Am trecut printr-o depresie. Mi-a fost foarte rău, am plâns nonstop în fiecare zi de la orice. Ameţeam foarte rău. Încă îmi e frică să păsesc.

Acum sunt recuperată, operaţia a ieşit foarte frumos, înca sunt umflată. Nu ştiu dacă sunt în măsură să dau sfaturi, eu am trecut printr-o dramă, am fost operată de un doctor care nu şi-a asumat ce a făcut. Mă uitam în fiecare zi în oglindă, nu puteam să mă dezbrac, îmi era ruşine. Nici psihic nu am fost ok, nici fizic, durerile au fost foarte mari.

Am avut foarte mare noroc să ajung în Turcia şi să mă opereze şase medici, unul dintre ei e printre cei mai buni din lume. Operaţia trebuia să ţină trei ore maxim, dar a durat 6 ore şi jumătate. Am fost măcelarită. Când m-am trezit, doctorii au fost foarte finuţi, mi-au zis «Cine te-a operat şi-a bătut joc de tine». Am avut emoţii să îmi iasă. Medicii nu aveau voie să greşească, mi-au zis că asta e ultima mea şansă, a treia oară nu mai puteam să mă operez. ” a declarat Vica pentru „Acces Direct!”.