Optimizare seo

93% din experientele online incep cu un motor de cautare, iar 97% dintre consumatori merg online pentru a gasi servicii locale. Compania dvs. este listata de mai multe ori pe prima pagina a rezultatelor cautarii pentru interogari legate de produsele sau serviciile dvs.? Daca nu, pierdeti potentialii clienti si vanzari la concurenta dvs. garantata.

Nu conteaza ce tip de afacere detineti, o campanie de optimizare seo trebuie sa faca parte din strategia de marketing online. Aflati mai jos despre serviciile de optimizare seo si cum va poate ajuta o agentie de optimizare seo sa fiti mereu in top.

Ce este SEO?

SEO este procesul de editare si de creare a continutului site-ului si a codului care se claseaza bine pe motoarele de cautare precum Google, Bing si Yahoo. In primul rand, site-ul dvs. Web trebuie sa fie codificat, astfel incat motoarele de cautare sa il gaseasca si sa-l acceseze cu crawlere. Site-ul dvs. trebuie, de asemenea, sa fie rapid, sigur si prietenos chiar si cand este accesat de pe un dispozitiv mobil. In al doilea rand, aveti nevoie pe dupa pagina web de continut unic, remarcabil si optimizat. In al treilea rand, trebuie sa obtineti citari, legaturi si referinte de la alte site-uri relevante si autoritare.

Am nevoie de optimizare seo?

O companie SEO se ocupa de sarcinile zilnice de monitorizare a prezentei online, astfel incat sa va puteti concentra asupra altor aspecte ale afacerii dvs. Daca sunteti ca majoritatea proprietarilor de afaceri, probabil ca nu aveti timp sau resurse pentru a analiza paginile de pe paginile de date analitice, clasamente si modele de trafic.  Daca indepliniti oricare dintre urmatoarele cerinte, compania dvs. poate beneficia de optimizare seo:

 • Vreti sa va dezvoltati afacerea;
 • Vreti ca firma dvs, sa fie gasita intr-o zona de piata noua extinsa;
 • Vreti mai multi oameni care sa va contacteze pe dvs. in defavoarea concurentilor dvs.;
 • Va doriti mai multi clienti;
 • Vreti mai multe vanzari;
 • Vreti sa va diferentiati afacerea pe piata;
 • Vreti sa va asigurati de cresterea viitoare a companiei dumneavoastra;
 • Vreti sa va depasiti concurentii in rezultatele cautariilor.

Cat de mult costa o campanie de optimizare seo?

Va intrebati cat de mult costa SEO? Cele mai importante companii de SEO nu va vor oferi o cota directa decat dupa o analiza, deoarece depinde complet de nevoile dvs.

Cat timp dureaza o campanie de optimizare seo?

Ne bucuram ca ati intrebat! De obicei, puteti vedea un fel de succes al unei campanii de optimizare seo pana la sfarsitul perioadei de trei pana la sase luni, insa pentru anumite industrii cu termeni extrem de competitivi de cautare poate dura de la sase luni pana la un an pentru a vedea o diferenta dramatica. Odata ce ati ales insa sa optati pentru serviciile oferite de catre o agentie de optimizare seo, cu siguranta nu veti mai dori sa renuntati.

Ce trebuie sa stiu inainte de a angaja o agentie de optimizare seo?

Nu toate companiile de SEO isi respecta promisiunile lor de trafic mai mare, clasamente mai bune si o rata mai mare a conversiei. Unele firme de optimizare seo realizeaza rezultate, dar fac acest lucru folosind tehnici de “black-hat SEO”. Aceste strategii neetice pot afecta clasamentul site-ului dvs. si, in cele din urma, afacerea dvs.

Inainte de a selecta compania dvs. de SEO, asigurati-va ca aveti urmatoarele intrebari:

 • Ce este mentionat in contractul meu actual?
 • Se poate anula contractul? Daca da, in ce conditii este posibil acest lucru?
 • Cum vom comunica si cat de des?
 • Furnizati garantii?
 • Ati facut astfel de lucru pentru companii similare cu compania mea?
 • Ce contracte si optiuni sunt disponibile? Cum pot determina bugetul potrivit?

Evitati orice companii de optimizare pentru motoarele de cautare care “garanteaza” oricare dintre urmatoarele:

 • Clasare pe prima pagina cu rezultate a motoarelor de cautare peste noapte;
 • Dublarea traficului intr-o anumita perioada de timp;
 • Dublarea sau triplarea ratei de conversie intr-un anumit interval de timp;

Servicii SEO pentru intreprinderi mici, francize si intreprinderi

Daca sunteti in cautarea pentru cele mai bune companii de SEO pentru intreprinderile mici, in mod evident trebuie sa alegeti o agentie de optimizzare seo care sa fie specializata in optimizarea motoarelor de cautare locale sau “SEO local”. Local SEO este procesul de optimizare a site-ului dvs. pentru clientii din zona dvs. de servicii.

Servicii de franciza seo

Ca francizat, doriti ca franciza dvs. sa depaseasca performantele concurentilor dvs. din zona. Primul pas este reprezentat de atragerea de noi clienti, asa ca iata cum se face acest lucru:

 • Optimizarea pe pagina – Echipa de specialisti SEO locali va lucra pentru a maximiza prezenta online a site-ului utilizand tehnici de optimizare pe pagina, cum ar fi marcarea schemelor, continutul localizat, optimizarile tehnice pe pagina si multe altele.
 • Optimizare in afara site-ului – specialistii vor gestiona off-site-ul dvs. prin monitorizarea activa a backlink-urilor, inclusiv directoare de afaceri sindicalizate la nivel national, nisa sau liste de directori specifice industriei si multe altele.
 • Curatirea si gestionarea NAP – Unul dintre cele mai importante aspecte ale campaniei dvs. de franciza este sa apara in cautarea locala. Curatirea si gestionarea NAP (gestionarea inregistrarilor directorului de afaceri al francizei dvs.) identifica locatia dvs. unica de franciza, precum si concurentii dvs.
 • Raportarea SEO – franciza dvs. va primi un raport SEO lunar personalizat la locatia dvs. de franciza.
 • Un manager de cont dedicat – franciza dvs. va lucra direct cu un manager de cont pe intreaga durata a campaniei dvs. de franciza SEO.

Intreprindere servicii seo

Compania dvs. este excedentata de intreprinderi mai mici? O agentie seo va poate ajuta sa aplicati autoritatea din lumea reala pe web, sporind clasamentul in cautarea organica si sporind traficul ecologic, conducand si vanzand din interogari de cautare organica fara marca.

Ca o organizatie mare care nu a investit niciodata intr-o campanie de afaceri de inalta calitate pentru intreprinderi, imbunatatirea veniturilor dvs. anuale si a venitului net al companiei poate fi o provocare. Solutiile oferite de cele mai multe companii includ:

 • Abordarea problemelor legate de codul site-ului si de structura – Intrucat site-urile web ale intreprinderilor sunt adesea masive in marime, ierarhia si organizarea slaba a site-ului web pot avea un impact semnificativ asupra campaniei dvs. de SEO.
 • Imbunatatirea provocarilor legate de continut – Site-urile la nivel de intreprindere sunt adesea mult mai mari decat cele ale companiilor locale. Documentele albe, continutul pe site, videoclipurile si multe altele pot crea dezordine pe site-ul dvs. pot fi suprimate in clasamentele de cautare daca nu sunt optimizate corespunzator. Lasati-va continutul sa lucreze pentru dvs. si sa genereze mai multi potentiali clienti si vanzari pentru organizatia dvs.
 • Monitorizarea autoritatii dvs. din afara site-ului – Angajand o organizatie de anvergura, site-ul dvs. web castiga in mod natural un backlink si un foarte mare trafic.