Cautati idei pentru a maximiza spatiul intr-un dormitor mic? Am aceeasi problema in micul meu apartament, dar am descoperit ca adaugarea unui spatiu de depozitare ascuns, incorporarea unui pat retractabil si utilizarea spatiului de perete in mod adecvat pot ajuta foarte mult.

Creati mai multe spatii intr-un mic apartament. Perdelele sunt o modalitate usoara de a imparti temporar zona de dormit, in timp ce rafturile sunt perfecte pentru depozitarea lucrurilor si delimitarea spatiilor distincte.

Exista mult spatiu de depozitare sub pat daca aveti un mod inteligent de a ajunge la el. Un pat rabatabil dezvaluie spatiu de depozitare amplu pentru lenjerie suplimentara si imbracaminte in afara sezonului.

Spatiul de studiu poate fi greu de gasit, asa ca profitati la maximum de un dormitor mic, folosind o masa lunga la capatul patului ca birou. Acest scaun cu profil redus se ascunde sub masa, iar rafturile montate pe perete depoziteaza materialul de studiu.

Creati un dormitor in studioul dvs. cu perdele. Deschideti ziua pentru a mari spatiul. Inchideti-le noaptea si va puteti indrepta intr-un paradis dedicat pentru dormit.

Combinatia dintre platforma ridicata si perdele creeaza iluzia unui dormitor separat in acest studio. Un bonus suplimentar pentru platforma ridicata este spatiul de stocare; aceste sertare depoziteaza convenabil articole de sezon si asternuturi, mentinand dezordinea la minimum.

Nu ai loc pentru o noptiera? Un raft simplu montat pe perete poate servi acestui scop. Chiar si cel mai mic spatiu se pot potrivi unui raft de colt simplu, cum ar fi acesta, care poate contine elementele esentiale.

Rafturile cu profil redus din podea pana in tavan sunt cea mai logica alegere pentru depozitarea si afisarea dormitoarelor mici. Profitati de spatiul vertical al camerei mici atunci cand luati in considerare optiunile de stocare si organizare.

Aceasta unitate combinata de pat si dulap ii va incanta pe cei mai tineri. Ofera un somn dulce noaptea si sustine patul dimineata pentru a dezvalui spatiul ordonat al dulapului.

Asezarea patului de colt permite ca spatiul de dormit sa se dubleze ca spatiu de sedere cu accesoriile potrivite. Pernele generoase aruncate creeaza senzatia unei canapele de colt, iar rafturile de mai sus permit spatiu pentru decorarea accesoriilor din camera de zi.

Nici un spatiu nu este irosit in acest pat construit special si in mansarda de depozitare. Zona ridicata si rafturile inalte creeaza un spatiu de dormit dedicat, cu spatiu de depozitare amplu sub pat, si chiar si treptele sunt folosite pentru depozitarea comorilor.

Intr-o camera mica de oaspeti se poate dormi confortabil in doi cu aceste paturi supraetajate incorporate. Departate de paturile independente, aceste unitati incorporate sunt sigure. Ferestrele bine proiectate si amplasate le ofera o senzatie de deschidere.

Acest frumos pat de zi are rolul de scaun la fereastra; pernele confortabile si elegante de pe o plapuma moale il fac un loc primitor pentru a va bucura de o carte. Depozitarea sub pat adauga o functie valoroasa acestei atractive piese de mobilier multifunctionale.

Puteti avea in continuare un spatiu dedicat vanitatii, chiar daca aveti un spatiu limitat. Un set de sertare cu profil redus montat sub o oglinda iluminata ocupa putin spatiu pentru rezultate mari. Agatati scaunul de perete pentru o depozitare si mai inteligenta.

Ganditi-va la vertical pentru depozitare atunci cand aveti un spatiu mic de locuit. Dulapul din podea pana in tavan plus rafturile de perete mentin dezordinea la minimum si va maximizeaza spatiul liber.

O mansarda confortabila sub un tavan inclinat se simte mai mare cu vopsea alba pe pereti. Spatiul de depozitare sub pat reduce dezordinea si ne place slotul de stocare (sau coltul de pui de pisica?) De sub trepte.

Pastrati-va spatiul liber cu acest raft inteligent din noptiera din scandura de lemn. Un proiect simplu de bricolaj, un raft este frumos, functional si va adauga senzatia de decor rustic sau de cabina.