Credeai ca doar femeile se pot indragosti pana peste cap si pot deveni dependente de barbati? Mai gandeste-te! Si barbatii pot face acelasi lucru, iar atunci cand ai langa tine un barbat care nu te lasa sa respiri nicio secunda, iti vei da seama cat de agasant este. Sa descoperim insa lucrurile care il dau de gol.

Prea multe complimente. Cu siguranta ca oricarei femei ii place sa auda vorbe frumoase la adresa sa. Insa atunci cand exagereaza si toata ziua iti face complimente despre cat de frumoasa esti, cat de bine iti sta rochita, cat de bine ti-ai aranjat parul, etc., parca nu mai este atat de bine. Si cand te gandesti ca rochita ai mai purtat-o de cateva ori si nu ai fost atat de admirata sau ca nu ti-ai facut nimic special la par azi, incepi sa devii suspicioasa. Daca remarca orice mica schimbare la tine si complimentele curg neincetat, este clar ca ai un barbat dependent langa tine.

Iti cere mereu aprobarea. Nu poate lua nicio decizie fata tine, oricat de mica ar fi aceasta. Se hotaraste foarte greu atunci cand trebuie sa-si aleaga chiar si tinuta pentru a doua zi la birou si tocmai de aceea te roaga pe tine. Barbatii dependenti nu sunt foarte siguri pe ei si tocmai din aceasta cauza le este atat de greu sa ia deciziile singuri. Cel mai probabil, acesti barbati sunt singuri la parinti si au “beneficiat” de ajutorul mamei pana dupa adolescenta. Practic, acum nu ai facut nimic altceva decat sa ii iei locul mamei lui.

Vrea sa stie mereu unde esti. Aceasta “calitate” am regasit-o si la barbatii gelosi, insa aici este vorba despre altceva. In acest caz, nu vrea sa te urmareasca, ci doar sa stie daca esti bine, daca ai timp sa te intalnesti cu el, daca ai vreun moment liber la serviciu in care sa puteti vorbi. In acest fel, incearca sa iti atraga toate atentia asupra lui si sa te faca sa te gandesti numai la el. Telefoanele, mesajele, mail-urile si orice alta modalitate de a comunica cu tine sunt pentru el o cale de a fi mai aproape de tine.

Vrea cu orice pret sa te satisfaca sexual. Nu ca ar fi o calitate foarte rea, insa… atunci cand dupa fiecare partida de sex incepe sa te intrebe cate orgasme ai avut, daca te-ai simtit bine, daca ar mai putea face ceva, etc., magia momentului pur si simplu dispare. Este atat de nerabdator sa iti faca pe plac incat va lasa propria-i satisfactie pe planul secund.

Este nesigur pe el. Barbatii dependenti sunt foarte nesiguri pe ei si din aceasta cauza vor cere confirmari in permanenta de la tine. Ca are un corp frumos lucrat la sala, ca stie sa te satisfaca, ca este cel mai bun in pat, ca stie sa te faca fericita, ca se poarta cu tine asa cum nimeni nu a mai facut-o, etc. Nu este nimic gresit sa il lauzi din cand in cand, mai ales daca a facut ceva care te-a surprins placut, insa ai grija sa nu exagerezi, deoarece va deveni si mai dependent de tine.

Incearca sa epateze. Acesti barbati isi creeaza in minte imaginea barbatului care si-ar dori sa fie. Chiar daca realitatea este cu totul alta, va incerca in permanenta sa para barbatul care se crede. Chiar va minti sau va inflori pe ici pe colo povestile sale de viata, facandu-le mai grandioase, pentru a capata admiratia celor din jur.