Connect-R si Misha s-au casatorit in mare secret in urma cu doar cateva saptamani, artista fiind insarcinata acum in trei luni si jumatate. Se pare ca sarcina nu ii este deloc usoara, viitoarea mamica avand dureri mari in acest week-end. Misha, care „lucreaza” in acelasi domeniu ca sotul, a primit un trofeu pentru piesa „Tenerife”, si a fost nevoita sa urce pe scena. Durerile s-au accentuat, iar solista a decis ca este mai bine sa ia o pauza de la cantat si sa se odihneasca mult mai bine.

“Misha isi doreste foarte mult acest copil si nu vrea ca vreun exces artistic sa aiba, Doamne fereste, consecinte grave! Asa ca a preferat sa renunte sa mai urce pe scena, mai ales dupa premiile de la Bacau, unde a avut niste dureri groaznice, greturi si o stare de rau continua! Connect-R a intrat si el in panica si, impreuna, au decis ca este mai bine ca Misha sa nu mai participe la spectacole pana la nastere! Drept dovada, saptamana trecuta, la Mamaia Music Awards, ea nici nu s-a mai prezentat sa-si ia premiul, iar locul sau pe scena a fost luat de Raluka!

Nu vrea ca Misha sa fie singura mult timp! Iar daca are nevoie de ceva sau se simte rau, el (n.r. Connect-R) isi doreste sa fie acolo, nu plecat cine stie pe unde! Este un tip foarte responsabil si o iubeste foarte mult pe nevasta lui, asa ca nu intentioneaza sa stea departe de ea mai mult de cateva ore pe zi!”, ,a povestit un prieten al lui Connect-R pentru WOWbiz.