Una dintre cele mai importante decizii pe care le vei lua ca parinte este alegerea nasilor copilului tau. Nasii actioneaza ca modele pentru copiii tai: acestia conduc prin exemplu, distribuie intelepciune si sfaturi si ofera indrumare copiilor tai atunci cand au nevoie cel mai mult. Este cu adevarat un rol monumental – motiv pentru care, dupa ce ai ales oamenii potriviti, ar trebui sa ii sarbatoresti pentru angajamentul lor fata de familia ta!

Desi este posibil sa nu fiti niciodata in stare sa rostiti cuvinte de recunostinta pentru ei, oferindu-le un mic memoriu pentru a comemora ocazia poate fi o modalitate excelenta de a va exprima multumirile nesfarsite. De la bijuterii si imprimeuri elegante, cu mesaje pline de inima, pana la referinte obraznice la renumitii cinematici celebri , exista o multime de cadouri pentru nasi, pentru a onora oamenii care iti calauzesc copilul. Pe foxi.ro gasiti o lista cu cele mai frumoase cadouri pe care le puteti darui nasilor.

Cele mai bune cadouri pentru nasi

Exista multe optiuni pe care le puteti gasi sub forma de cadouri pentru nasii si nasii , tinand cont de buget si de ceea ce doriti sa transmiteti cu cadoul. Printre toate ideile pe care le puteti pune in valoare, aici vi le lasam pe cele mai comune.

Haine
Un articol de imbracaminte este intotdeauna o alternativa buna ca un cadou. Daca doriti ca acesta sa fie special si importanta in timpul ceremoniei, mergeti pe o piesa de imbracaminte care poate fi purtata in acea zi, si care merge cu nasul. Copiii sunt mandria parintilor, dar si a nasilor, asa ca nu este nimic mai bun decat sa se poata lauda sa fie impreuna.

Bijuterii
Daca aveti un buget mare, o bijuterie poate fi o amintire a calitatii si a distinctiei. Pentru cel mai bun nas, un ceas, mansete sau un stilou, acestea pot fi cadouri excelente. In cazul nasei, posibilitatile sunt mai variate, cercei, inele, coliere, bratari, ceasuri …

Album foto
Au trecut cativa ani de la nasterea copilului, iar relatia dintre mic si nasii sai s-a creat treptat. Cu siguranta, exista multe momente care acum fac parte din memoria, eventual digitala, a acelei relatii. Asadar, este o idee minunata sa le alcatuiti pe toate intr-un album foto fizic, mult mai emotionant decat fotografiile digitale, pe care puteti continua sa le completati si sa le vedeti impreuna.

Detalii personalizate
Fara indoiala, regii cadourilor pentru nasii si nasele unei comuniuni sunt detaliile personalizate. Cadourile nu trebuie privite pentru valoarea lor economica, ci pentru valoarea lor sentimentala si, pentru a exprima un sentiment, nimic mai bun decat un cadou personalizat, cu o expresie sau o fotografie speciala. In aceasta categorie, exista optiuni aproape infinite de care pot fi luate in considerare, cum ar fi: caiete, cani, sorturi, perne, lanturi cheie, jurnale, pixuri, genti, cutii etc.

Cu aceste idei de cadouri pentru nasi, ii puteti face sa se simta importanti si in acea zi speciala. Daca nu stiti cand este cel mai bun moment pentru a livra cadoul, o optiune buna poate fi in timpul banchetului.