“Buna fetelor,

Sunt Monica, am 24 de ani si cred ca am o mica problema cu seful meu!

In urma cu 3 luni mi-am gasit un loc de munca mai bine platit si am plecat de la vechiul job. Totul a fost foarte ok, pana acum 3 saptamani, cand am inceput sa observ ceva straniu in comportamentul sefului meu.

Pot spune ca este mult mai dragut, vorbeste mai frumos cu mine si chiar daca este nervos, nu tipa la mine, asa cum procedeaza cu alti colegi de-ai mei.

Ceea ce m-a facut sa va scriu si sa va cer un sfat este faptul ca acum cateva zile mi-a cerut o intalnire. A fost ceva de genul “Stiu ca esti angajata firmei si asta ti s-ar putea parea ciudat, insa mi-ar placea sa iesim la o cafea candva!”

In acel moment am incremenit si cred ca mi s-a citit surprinderea in ochi. I-am raspuns ca nu stiu daca este cel mai potrivit lucru de facut, insa ma voi gandi la propunerea lui.

A doua zi nu a deschis subiectul si nu mi-a spus nimic, lasandu-ma sa cred ca a renuntat. Ieri insa, m-a intrebat daca m-am mai gandit la propunerea lui, iar eu m-am scuzat spunandu-i ca am foarte multa treaba.

Si acum nu stiu ce sa fac. Sa ies cu el la o cafea si atat? Sau sa il refuz? Sincer, nici macar nu stiu ce ganduri are. Daca este un barbat serios, daca vrea doar o aventura, daca vrea doar sex…

El nu este casatorit, insa nu pot fi sigura ca nu are deja pe cineva. Mi-e teama ca daca il refuz, acest lucru va avea un impact negativ asupra jobului meu, si nu vreau sa se intample acest lucru.

Daca puteti sa imi dati un sfat… chiar nu stiu ce as putea sa fac astfel incat toata povestea aceasta sa se termine cu bine…”