Vrei să investești într-un nou telefon mobil? Acum este timpul pentru că până la această oră cei mai mari producători de telefoane mobile din întreaga lume s-au luat la întrecere și au lansat deja terminale cum n-au mai fost create vreodată până acum. Iar pentru a lua mai ușor o deciziei, în rândurile ce urmează, îți vom prezenta care sunt cele mai bune telefoane mobile pe care le poți cumpăra acum.

#1 Cel mai bun telefon mobil pentru majoritatea utilizatorilor: Apple iPhone 12

Telefonul iPhone 12 varianta standard de la Apple este fără îndoială unul din cele mai bune telefoane mobile existente acum pe piață. El are un ecran HDR absolut fantastic, o cameră foto formată dintr-un extraordinar sistem de lentile și dispune și de suport pentru a se conecta la rețeaua 5G. Pe de altă parte, cu toate că este superb, ecranul telefonului iPhone 12 are și un neajuns. El are o rată de refresh de doar 60 Hz, mult mai mică decât rata majorității telefoanelor bune de pe piață.

#2 Cel mai bun telefon premium de pe piață: OnePlus 9 Pro

Telefonul OnePlus 9 Pro oferă utilizatorilor săi un ecran excelent QHD+, HDR10+, cu o rată de refresh de 120 Hz, componente hardware rapide, de ultimă generațoe, o cameră foto special gândită pentru cei cu adevărat interesați de fotografie. De asemenea, design-ul său încântă chiar și pe cei mai pretențioși utilizatori și poate fi chiar și mai mult îmbunătățit cu o husă personalizată de la Itelmobile. Singurul punct slab al acestui telefon mobil ar putea fi prețul său de flagship, dar dacă bugetul îți permite, în ceea ce privește performanțele, nu vei fi deloc dezamăgit!

#3 Cel mai bun telefon de buget: Apple iPhone SE 2020

Telefonul Apple iPhone SE 2020 nu este un telefon mobil lansat în anul 2021, dar chiar și așa, el merită atenția fanilor companiei Apple. El are un design foarte atrăgător, care te face să-ți folosești telefonul cu plăcere ori de câte ori ai ocazie, componente hardware rapide și nu în ultimul rând, un preț foarte convenabil comparat cu telefoanele cu specificații asemănătoare te pe piață. Pe de altă parte, dacă bugetul îți permite ar trebui să te gândești serios la achiziția ta pe termen lung și să vezi dacă nu cumva, în cazul tău, merită mai mult un telefon Apple din seria iPhone 12.

#4 Cel mai bun flagship de pe piață: Samsung Galaxy S21 Ultra

Nu, nu am greșit când am numit telefonul OnePlus 9 Pro cel mai bun telefon premium de pe piață și pe Samsung Galaxy S21 Ultra cel mai bun flagship. Dacă în categoria flagship pot fi incluse doar telefoane mobile creme de la creme, atunci catalogarea este corectă. Samsung Galaxy S21 Ultra este mai mult decât un telefon mobil. Prin intermediul superbului său ecran WQHD+, HDR10+ cu o rată de refresh de 120 Hz, el ține cu succes locul unui televizor, mai ales pentru un utilizator ocupat, care obișnuiește să se uite la filmele preferate pe drum. De asemenea, camera sa este foarte versatilă, iar despre componentele interne nu avem decât cuvinte de laudă. În plus, dispune și de suportul necesar pentru folosirea stiloului S Pen, un aspect foarte important pentru cei cărora le place să deseneze. Pe de altă parte, la fel ca în cazul telefonului premium din acest articol, Samsung Galaxy S21 Ultra nu este scump, ci enorm de scump, lucru pentru care nu se pot bucura de el decât utilizatorii care își permit să-l cumpere.

#5 Cel mai bune telefon mid-range: OnePlus Nord

OnePlus Nord nu este neapărat un telefon cu funcții ieșite din comun, dar atât din punct de vedere hardware, cât și software dispune de elemente care îl fac un telefon foarte echilibrat. El are un ecran excelent, componente de calitate, sistem de operare OxygenOS și dacă mai este echipat și cu un set de huse personalizate din magazinul online Itelmobile, și un look desăvârșit. Dacă judecăm obiectiv, nu prea putem găsi neajunsuri când vine vorba de acest telefon mobil, dar, cu atâtea alternative pe piață, mulți utilizatori care s-ar putea bucura de el se opresc la alte telefoane.