E iubita ta, ai face orice pentru ea și simți că ocaziile speciale de peste an nu sunt suficiente pentru a-i oferi câte cadouri merită. Nu ești singurul în aceeași situație și din fericire, pentru bărbații care știu să-și aprecieze și să-și răsfețe iubitele așa ca tine, există magazinul online Ierbar.

Ierbar este locul unde vei găsi cel mai frumos cadou pentru iubita, dar și cel mai convenabil. Este vorba de o plantă mică, într-un ghiveci elegant, pe care iubita ta îl poate așeza la ea pe birou, sau îl poate prinde de frigider ca să-i amintească de tine ori de câte ori îi atrage privirea. Această plată se numește Hoya Valentine sau Sweetheart Hoya și este o plantă cu frunze suculente care se găsește în zonele tropicale.

Cu toate că are o creștere lentă, Hoya Valentine este o plantă care nu se usucă niciodată și de aceea întreținerea ei este o experiență plină de satisfacții, care face ca întreg timpul de așteptare să merite din plin.

Odată comandată, Hoya Valentine ajunge la destinatar ca făcând parte dintr-un kit LOVE ce conține un ghiveci KUBIKON, o cutie Ierbar și planta propriu-zisă, transformându-se astfel într-un cadou pentru ea absolut perfect.

De ce să dăruiești iubitei tale o plantă vie?

Florile sunt cel mai popular cadou pe care bărbații îl fac iubitelor lor. Pentru cei mai mulți dintre îndrăgostiți nimic nu spune mai clar și mai frumos te iubesc! decât un buchet mare de trandafiri roșii. De asemenea, cei care vor să impresioneze cu adevărat, aleg mai nou zeci de lalele sau chiar hortensii care atrag atenția prin culorile lor deosebite, dar și forma aparte.

În prezent, cel puțin în țara noastră, plantele suculente nu prima variantă de cadou la care s-ar putea gândi un bărbat îndrăgostit. Dar în America sau Asia de exemplu, ele câștigă tot mai multă popularitate și cu timpul fură inima tot mai multor amatori de cadouri noi și originale.

De aceea, dacă și tu vrei să ieși din tipare, think out of the box, cum ar zice americanii, și dăruiește în schimbul unor flori care oricum își pierd prospețimea și frumusețea în doar câteva zile de la dăruire, o plantă suculentă de care iubita ta se va bucura pentru mulți, mulți ani.

Dintre toate plantele din lume, cele suculente sunt unele dintre cele mai rezistente. Datorită faptului că acumulează mari rezerve de apă în frunzele lor, aceste plante rezistă excelent chiar dacă sunt udate o dată pe săptămână sau o dată la două săptămâni, motiv pentru care chiar și cei mai neexperimentați crescători de plante le pot crește cu succes.

De asemenea, spre deosebire de o plantă ruptă din rădăcini și lipsită de viață, o plantă suculentă în ghiveci este o plantă vie care se transformă într-un companion de nădejde. Hoya Valentine se transformă în prietenul care te ascultă la nevoie, dar și care îți ține companie atunci când ești singur.

Ce fel de femeie se bucură de un cadou viu?

Dacă iubitei tale îi plac animalele, dar nu se simte pregătită să-și ia angajamentul față de un câine sau o pisică, atunci o plantă vie este cadoul perfect pentru ea, mai ales atunci când este vorba de o plantă care se crește atât de ușor.

Fiind o plantă suculente, Hoya Valentine poate fi crescută chiar și de un proprietar foarte ocupat sau de unul care își amintește s-o ude doar din când în când. Tot ce îi trebuie unei plante suculente pentru a crește mare, voioasă și sănătoasă este un loc bine luminat și multă dragoste. Iar în schimb, te răsplătește cu o experiență unică de care poți avea parte doar atunci când ai grijă de ceva viu.

În altă ordine de idei, Hoya Valentine este un cadou care potrivit și pentru femeile care pun un accent deosebit pe design și decorațiuni interioare. În ghiveciul său minimalist, Hoya Valentine este o plantă extrem de elegantă care se potrivește cu orice interior și se transformă în punctul focal în orice încăpere.