“Buna ziua reginelor!

Va scriu deoarece sunt intr-o mare incurcatura. Din greseala am ramas insarcinata cu amantul meu si acum nu stiu cum sa actionez. As dori sa pastrez copilul si sa ii spun sotului ca este al lui, insa amantul meu vrea sa fie recunoscut ca tata si nu accepta aceasta varianta. Chiar mi-a spus ca ii va spune totul sotului meu daca nu divortez!

Sunt maritata de 5 ani cu barbatul care am crezut ca este perfect pentru mine, insa m-am inselat. In ultimii doi ani totul s-a schimbat si ne purtam foarte diferit unul cu celalalt, iar eu am ajuns sa ma instrainez destul de mult de el.

Atunci a aparut Matei, amantul meu, care este exact opusul sotului meu si care ma iubeste foarte mult. Am inceput relatia cu el de 5 luni si am folosit mereu prezervativ, tocmai pentru a nu risca o astfel de situatie. Insa “norocul” a facut ca intr-o zi prezervativul sa se rupa si eu sa raman insarcinata. Am aflat acum 2 saptamani ca sunt insarcinata si ar trebui sa iau cat mai repede o decizie.

Insa mai este o parte despre care nu am precizat nimic pana acum: fetita noastra de 3 anisori, pe care nu as vrea sa o ranesc, sa o fac sa sufere sau, in cel mai rau caz, sa o pierd. Nu stiu ce m-as face fara printesa mea!

Sunt impotriva avorturilor si consider ca orice copil este un dar de la Dumnezeu. Acesta este darul meu! Insa nu stiu cu cine sa raman.

Pe de o parte as dori sa raman cu sotul meu, alaturi de care am o familie, inca un copil si o casa. Pe de cealalta parte as vrea sa fiu si cu tatal bebelusului meu, sa o luam de la zero si sa incerc sa fiu fericita cu el. Decizia este foarte grea tocai pentru ca sunt atat de multe vieti in joc: fetita mea, eu, sotul, Matei si viitorul meu copil.

Matei vrea ca eu sa divortez de sotul meu si sa ne facem o viata impreuna, sa intemeiem o familie frumoasa si iubitoare. Insa eu nu m-am gandit atat de departe in momentul in care Matei a intrat in viata mea.  El este gata sa mearga pana la capat si sa ii spuna sotului meu ca sunt insarcinata cu el.

Nu stiu incotro s-o apuc! Va rog sa ma ajutati cu un sfat!”