Unibet are unul dintre cele mai apreciate cazinouri online din România, iar utilizatorii pot descoperi aici și sloturi în exclusivitate, care vin să completeze o ofertă impresionantă a operatorului.

Așadar, iată 5 titluri pe care le poți juca doar la Unibet:

1. Magnetz – Un slot inedit, pe care compania Relax Gaming l-a lansat în vara anului 2020. Are o grilă de joc mai rar întâlnită, cu 8 linii x 8 coloane. Iar simbolurile sunt atrase din stânga și din dreapta de către cei 4 Magneți Centrali, pe 4 mini-matrice identice 4×3. Desigur, acestea suferă transformări în unele momente ale jocului. Printre simboluri se regăsesc cuburi de diverse culori, iar RTP-ul jocului este peste media pieței. În plus, Magnetz poate oferi câștiguri de până la 2 mii de ori miza. Miza minimă pornește de la 0.40 RON, iar cea maximă ajunge la 200 RON. Este disponibil și în aplicația de păcănele Unibet Casino și per total este un joc foarte distractiv.

2. Tactical Force – Jocul creat de Relax Gaming este inspirat din filmele de acțiune, are 5 role, 4 linii și 40 de linii de plată fixă. Și acest joc are un RTP foarte bun, miza minimă este de 0.40 RON și poate ajunge până la 80 lei. Printre simboluri se regăsesc diverse grade militare și personal militar. Totodată, jocul beneficiază și de un simbol Wild, care înlocuiește toate simbolurile de pe role, cu excepția celui de Scatter. Are și funcții speciale interesante precum Flashbang, care oferă un re-spin. Desigur, sunt disponibile și rotiri suplimentare. Tactical Force poate fi accesat în exclusivitate pe Unibet.


3. Attila the HunAttila Hunul este unul dintre cele mai controversate personaje din istorie, iar cei de la Relax Gaming au dorit să-i introducă pe utilizatori în povestea acestuia cu un slot despre războinicul cuceritor. Jocul Attila the Hun are 20 de linii de plată, 5 role și 3 rânduri și promite o experiență pe cinste pentru fiecare utilizator, având în vedere că are o grafică foarte bine aleasă. Printre simbolurile acestui joc se regăsesc creaturi, conducători, monede cu cai, animale, scuturi de luptă, cai, dar și doi luptători. În plus, jocul Attila the Hun are și funcții speciale precum simboluri wild. Așadar, este un joc foarte distractiv pentru pasionații de istorie și nu numai, fiind disponibil doar la Unibet, operator ce face parte din Kindred Group.

4. Napoleon & Josephine – Încă un joc inspirat din istorie, ce îi are în prim plan pe Napoleon Bonaparte și Josephine, prima împărăteasă din istoria Franței. Jocul a fost creat de WMS Interactive în colaborare cu Relax Gaming și a apărut pe piață în septembrie 2017. Napoleon & Josephine are o grilă cu 5 role, 4 rânduri și 50 de linii de plată. În plus, beneficiază și de un RTP de top, având o volatilitate ridicată. Printre simbolurile cele mai căutate sunt Josephine și Napoleon. Alte simboluri sunt coroana, pandantivul și colierul.


5. Tiny Terrors – Un joc din cu creaturi ciudate și foarte apreciat de utilizatorii fani ai genului Scary. Tiny Terrors este creat de Relax Gaming și are ca tematică Halloween, unul dintre cele mai populare evenimente ale anului. Jocul are 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată. Pariul minim este de doar 0.25 RON, în timp ce miza maximă este de 100 RON. Grafica este foarte apreciată de utilizatori, în timp ce printre simboluri se regăsesc o sticluță cu poțiune magică, o carte de vrăji și diverși „monstruleți”: Alexpander, Spready și Multina. Fiecare dintre aceștia trei au o funcție specifică de Wild. În plus, jocul beneficiază și de diverse funcții speciale și vine și cu rotiri recompensă.