Este normal ca, in viata unui cuplu, sa apara si momente dificile – ceea ce conteaza cu adevarat este modul in care tu si partenerul rezolvati diferitele probleme cu care va confruntati. Exista mai multe metode prin care iti poti salva casnicia, una dintre acestea fiind reprezentata de o escapada romantica.

Adevarul este ca aceasta idee nu este inovativa, multa lume s-a gandit deja la ea si, aparent, chiar ar putea sa functioneze! Tocmai de aceea, exista si termenul de save-cation, un cuvant care combina ideea de salvare (in engleza, save) si cea de vacanta (vacation).

Insa cum procedezi cand nevoia unei astfel de vacante este urgenta si nu ai un buget foarte mare la dispozitie? Ambele probleme au o singura rezolvare: acceseaza platforma online a agentiei Komsi Travel, unde vei gasi vacante all-inclusive, totul la preturi accesibile. De exemplu, poti rezerva un last minute Egipt pentru doi.

Pentru ca solutia aceasta sa functioneze, este important ca ambii parteneri sa plece la drum cu cele mai bune intentii si sa isi propuna sa se comporte frumos si civilizat. Doar astfel, un last minute in Egipt poate fi sansa de a salva o casnicie care a ajuns intr-un impas. Descopera, in cele ce urmeaza, doar cateva recomandari de care sa tii cont daca iti doresti ca sejurul vostru sa nu faca mai mult rau decat bine!

Planuiti din timp. Desi o doza de spontaneitate este intotdeauna bine-venita, daca tu si partenerul tau va aflati intr-o situatie tensionata, este mai bine sa aveti un itinerariu de care sa va tineti in vacanta.

Comunicati. Comunicarea este esentiala pentru cuplurile puternice. Inainte de a pleca intr-un last minute in Egipt, discutati despre fricile si asteptarile voastre, iar lucrurile vor merge mult mai bine cand ajungeti acolo.

Alegeti un loc care sa nu va streseze. Un last minute in Egipt reprezinta o sursa sigura de relaxare. Vrei sa petreceti ore in sir la soare? Te intereseaza experientele unice, precum plimbarea prin desert cu ATV-ul sau scuba diving-ul? Iti doresti mancare diversa si delicioasa? Aici vei gasi tot ce cauti!

Descoperiti activitati noi. Nimic nu (re)uneste un cuplu mai bine decat experientele noi si placute traite impreuna. De exemplu, puteti profita de sansa de a petrece o noapte in desert, intr-un sat de beduini, ocazie cu care veti putea admira cerul instelat, acesta fiind un peisaj deosebit de romantic. De asemenea, puteti rezerva o croaziera pe Marea Rosie, iar optiunile nu se incheie aici!

Impachetati impreuna. Sa faceti bagajele impreuna nu pare cel mai romantic lucru din lume, insa poti profita de moment pentru a include anumite obiecte pe care sa le folositi in vacanta si care sa reaprinda flacara pasiunii intre voi doi.

Daca scopul excursiei voastre a fost indeplinit si v-ati intors din vacanta mai uniti ca niciodata, este important sa te asiguri ca aceasta nu a fost doar o solutie temporara. La intoarcerea dintr-un last minute Egipt, este important sa faceti o lista cu lucrurile care v-au placut si cu aspectele care v-au facut sa va reindragostiti unul de celalalt. Ati putea sa schimbati si poza de pe ecranul telefonului cu una facuta in Egipt si, de ce nu, sa planificati urmatoarea vacanta impreuna!