Domeniul in care-ti desfasori activitatea te nemultumeste si simti ca nu te reprezinta? In ultima perioada, te-ai surprins flirtand cu ideea de a-ti indrepta atentia catre programare? Atunci, lasa in urma orice ezitare si incearca modulul de cursuri IT gratuite. Testeaza si convinge-te daca programarea este pentru tine si daca o cariera in acest domeniu chiar ti s-ar potrivi.

Alege sa inveti programare intr-un mod inovator si sa inveti sa scrii cod curat si corect inca de la prima logare pe platforma WellCode.ro. Alege sa inveti ghidat de mentori si sa descoperi ce iti poate oferi mentoratul gandit de Petru Trimbitas in urma experientei sale acumulate la Facebook si Google, in Statele Unite ale Americii.

Cu toate ca, pentru inceput, vei alege sa urmezi numai modulul gratuit de cursuri de IT, integrat in platforma, vei putea beneficia de aceeasi atentie din partea mentorilor si te vei bucura de o experienta autentica 100%. Astfel, in cadrul modulului gratuit, vei avea oportunitatea de a ”gusta” putin din mentalitatea si spiritul american si de a invata programare in ritmul si timpul tau.

Ce este mentoratul WellCode?

Mentoratul gandit de Petru Trimbitas este un program de invatat programare diferit de tot ceea ce gasesti pe piata autohtona. Acesta este structurat in trei parti:

·modulul de cursuri IT gratuite – un program scurt in care poti testa platforma si poti vedea daca acest domeniu ti se potriveste sau nu;

·platforma de formare in programare – in cadrul acesteia vei putea rezolva probleme si studia programare, astfel incat sa ajungi sa iti pui baze solide in domeniul IT si sa devii un programator apreciat pentru modul corect si curat in care scrie cod;

·dezvoltare personala – programul presupune descoperirea strategiilor de dezvoltare a abilitatilor sociale, de comunicare si o buna organizare a vietii personale, aspecte care iti influenteaza in mod inevitabil si viata profesionala.

Cele trei parti ale mentoratului se contopesc una in cealalta si formeaza un tot. Astfel, mentorii si coachii se vor ocupa de tine si de dezvoltarea ta personala si profesionala inca de la prima ”intalnire” telefonica, fie ca alegi sa urmezi programul de mentorat, fie numai modulul de cursuri IT gratuite. Mentorii te vor ajuta sa constientizezi felul in care somnul, alimentatia si stilul de viata iti afecteaza dezvoltarea profesionala si capacitatea de concentrare. Totodata, acestia te vor ajuta sa iti descoperi strategii de gestionare a gandurilor si a emotiilor negative ce pot genera blocaje profesionale.

De ce sa te inscrii la cursuri IT gratuite?

Profesiile sunt ca si hainele! Pot sa ne placa, dar sa nu ni se potriveasca! De aceea, cel mai bine e sa probezi si sa vezi chiar tu cum iti vine si daca postura de programator ti se potriveste. Si ca sa nu faci o investitie pe care sa o regreti apoi, poti testa gratuit.

Alegerea unui modul gratuit de calitate, in cadrul caruia sa beneficiezi de aceleasi conditii si atentie din partea mentorilor, este esentiala. De aceea, modulul gratuit integrat in mentoratul gandit de Petru Trimbitas este alegerea ideala. In primul rand, pentru ca vei putea vedea atat modul de structura si organizare a platformei, cat si interactiunea cu mentorii. Un al doilea beneficiu major al alegerii acestui modul o reprezinta continuitatea. Dupa finalizarea modulului gratuit, daca esti convins ca o cariera in IT este pentru tine, atunci poti alege sa continui mentoratul.

Consulta oferta completa de cursuri IT gratuite si programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii. Nu lasa hazardul sa-ti decida cariera! Testeaza, convinge-te si creeaza-ti propriul succes profesional de care sa fii mandru!