Un nou inceput, o noua viata in Hristos, amintirea maretiei lui Isus Hristos sunt cateva dintre semnificatiile acestei date. Suntem la un pas de sarbatorirea Pastelui, acea data cand crestinii sarbatoresc invierea lui Isus Hristos. Speram ca aceste urari de Paste deosebite sa rasune in inimile noastre si sa gasim adevaratul sens al Pastelui.

Paste mielul fericit, oul sade inrosit, de rusine s-a scumpit, iar iubitul iepuroi sa v-aduca euroi, fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate. Paste fericit!

Fie ca lumina Invierii Mantuitorului sa va inunde casa si sa va aduca numai armonie, fericire si multa iubire. Paste fericit!

Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi, si primiti bucuria invierii in suflete! Hristos a inviat!

Anul acesta iepurasul o sa vina la tine incarcat cu bunatati si o sa-ti dea plicul cu cei o suta de pupici de la mine.

Cioc! Cioc! Astazi am iesit din ou special pentru tine. Iti urez un Paste fericit cu rasete si voie buna.

De Invierea Domnului, sa aveti sarbatoare in suflet, fericirea sa se raspandeasca in jurul vostru, bogatia spirituala sa va umple viata, iar inima sa fie deschisa pentru dragoste si bucurie.

Fie ca Pastele sa vina regal, sa scuture praful de griji de pe umerii vostri si sa va daruiasca bunastari in functie de istoria vietii voastre. Hristos a inviat! Toate faptele voastre sa fie luate in considerare si recompensate dupa merit cu belsug!

Hristos a inviat! Va doresc multa bucurie si realizari in toate domeniile, sa fiti binecuvantati de Dumnezeu cu sanatate si fericire in permanenta.
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste fericit!

Iepurasul nu mai vine, ca nu prea se simte bine. A aflat din Parlament ca e criza in buget. Asa ca s-a imbatat ca sa nu fie crizat! PASTE FERICIT!

Iisus nu este mort, cauta-l in inima ta. El a inviat din morti si ne-a lasat cel mai frumos mesaj de credinta, iertare si iubire.

In aceasta sfanta sarbatoare, isi doresc ca fiecare celula a corpului tau sa se bucure.

Sufletul – de lumina bunatatii si marimirea credintei. Stomacul – de bunatatile interzise in post. Ficatul – de vinul gustos. Iar obrajii – de saruturi dulci.

Invierea Domnului sa-ti umple sufletul de lumina si inima de iubire! Hristos a inviat!
Nu cautati pe Fiul lui Dumnezeu printre morti, laudati-i numele pentru ca a inviat din nou. Cuvantul Lui este viata si ne da intelepciune in timp ce exemplul Lui este calea catre adevar si dragoste.

Pastele este o data a amintirii, nu incetati sa va rugati la aceasta data speciala. Multumim lui Iisus pentru ca ne-a dat iertarea pacatelor noastre si urmeaza exemplul Sau cu smerenie .

Pe cruce si-a dat ultima suflare dar s-a intors sa ne arate dragostea si puterea Sfanta. Isus nu este mort pentru ca traieste in fiecare spatiu al sufletului meu si al fiintei mele.
Sarbatoarea Pastelui sa va aduca fericire si bucurie. Sa aveti o masa imbelsugata si dragoste in suflet! Un Paste fericit!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa si bucuroasa ca Ziua Invierii. Hristos a Inviat!

Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari!

Umbla veste-n tot orasul, cum ca vine iepurasul, Sa v-aduca pe-nserat, Paste bun si Luminat!

Va felicit din toata inima cu ocazia zilei de Pasti! Sufletul vostru sa gaseasca mantuirea lui Dumnezeu, sa aveti intotdeauna solutiile potrivite in rezolvarea problemelor aparute in viata, sa reusiti sa pastrati credinta si sa luminati viata celor dragi cum speranta, dragoste si zambete sincere.