Cele mai bune parfumuri pentru barbati . Ca oameni, in general dorim ca parfumul excelent sa subziste intr-o unitate sociala. Selectarea parfumului potrivit poate exprima personalitatea individului si ii poate incanta pe cei din jurul lor in fiecare pas al vietii.

Sunteti cineva care este in cautarea unor parfumuri care sa le completeze personalitatea? Nu sunteti sigur ce sa cautati si ce marci va vor ajuta sa realizati ceea ce cautati? Sunteti curiosi ce parfumuri folosesc celebritatile? Ei bine, nu va faceti griji pentru ca avem raspunsurile la intrebarile voastre. Dupa cercetari amanuntite pe aceasta tema, am enumerat cele mai bune 10 marci de parfumuri pentru barbati.

Care sunt cele mai bune marci de parfum pentru El

Un simt al mirosului este unul dintre cele cinci simturi. Majoritatea barbatilor au un puternic simt al mirosului si sunt foarte sensibili la mirosuri. Acest sens poate detecta si diferentia intre mirosuri si mirosuri diferite. Majoritatea barbatilor au o aroma puternica de simt, unde asociaza anumite mirosuri cu oameni cu o personalitate specifica. Parfumurile adauga o dimensiune cu totul noua personalitatii individului. Daca este ales mirosul potrivit, acesta poate lasa o amprenta asupra unei persoane.

Aceasta asociere de oameni cu anumite mirosuri lasa, de asemenea, urme de memorie in capul lor, legate de miros. Prin urmare, parfumurile pot ajuta la formarea de legaturi emotionale puternice cu oamenii. Vezi lista completa cu parfumuri barbati.

Cum sa selectati parfumul potrivit

Alegerea parfumului potrivit poate fi o sarcina agitata care te poate lasa confuz. Arome diferite, deoarece sunt substante chimice reactioneaza diferit cu diferite tipuri de piele. Chimia corpului poate varia de la o persoana la alta. Acesta este in principal motivul pentru care parfumuri diferite miros diferit la diferite persoane. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa cumperi niciodata un parfum stropindu-l pe un card. Chimia mirosului cu pielea ta va varia aproape intotdeauna si miros diferit de ceea ce a facut pe card. Parfumurile neliniare au note diferite care apar pe masura ce trece timpul.

In timp ce selectati parfumul potrivit pentru dvs., aveti incredere in intuitia voastra si mergeti cu mirosul pe care il simtiti care merge bine cu parfumul natural. Unele parfumuri miros grozav la unii oameni, in timp ce acelasi parfum nu poate mirosi atat de grozav pentru o alta persoana. Aceasta variatie in chimia corpului are o importanta deosebita.

Acest lucru subliniaza faptul ca numai tu poti alege cel mai bun parfum pentru sinele tau. Lasand alte persoane sa o aleaga pentru tine, s-ar putea sa nu sfarsesti asa cum vrei. Oamenii percep mirosurile diferit. Acesta este motivul pentru care, daca mai mult de cativa oameni cred ca parfumul tau este putin oprit, numai atunci ar trebui sa iei in considerare cumpararea unui parfum diferit. Daca nu ramaneti cu ceea ce va simti cel mai natural.

Lista noastra include ceva pentru orice fel de om. Nu este sugerat cumpararea orb. V-am redus cautarea pentru parfumul care va va modifica personalitatea in intregime. Alegeti-l pe cel care merge cu chimia corpului.

Este foarte recomandat sa cumparati cateva parfumuri de marca buna, mai degraba decat sa aveti multe sticle inutile sau replici. In ciuda faptului ca sunt nume de brand mari, puteti gasi o varietate de parfumuri bugetare in colectia lor. Asa ca nu te speria uitandu-te de la bun inceput la marca si presupunand ca acestea trebuie sa fie costisitoare, nu este cazul. Toate au preturi foarte rezonabile disponibile si puteti gasi cu usurinta parfumuri bune in bugetul dvs.

10 – Versace OUD Noir
9 – Creed Aventus
8 – Terre d’ Hermes
7 – Chanel Allure Homme
6 – Polo Red Intense – Ralph Lauren
5 – 1 Million – Paco Rabanne
4 – Mont Blanc Legend
3 – Bvlgari Man in Black
2- Acqua Di Gio Armani
1 – Gucci Guilty Intense