Pana pe 30 septembrie 2011, studentii Universitatii “Alexandru Ioan Cuza” din Iasi isi pot depune candidaturile pentru a obtine una dintre Bursele “Sfantul Dumitru”.Bursele „Sfantul Dumitru” sunt oferite de Universitatea “Alexandru Ioan Cuza” si prof. univ. dr. Dumitru Oprea, rector al universitatii in perioada 2000-2008.

Acestea reprezinta o recunoastere a excelentei pe plan academic, a performantei in cadrul competitiilor stiintifice studentesti si a implicarii sociale a studentilor Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”. Pot candida pentru aceasta bursa studentii Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi inmatriculati in ciclul de invatamant de licenta.

Pentru a va inscrie aveti nevoie de urmatoarele documente, scrie uaic.ro:

  • Situatia scolara din anul universitar 2010-2011 (poate fi obtinuta de la secretariatul facultatii);
  • CV; 
  • Copie dupa cartea sau buletinul de identitate; 
  • O scrisoare-eseu de cel mult 2 pagini in care va prezentati intentiile de dezvoltare profesionala in urmatorii cinci ani; 
  • Adeverinte sau diplome care sa ateste obtinerea de premii la concursuri nationale sau internationale sau implicarea in proiecte studentesti (daca este cazul).

Cine poate candida?
Studenti in anii II sau III la ciclul de licenta, absolventi din promotia 2011 – singura conditie este sa fi fost inscrisi in anul universitar 2010-2011 la studii de licenta.