Pentru multi barbati si femei, alegerea unui coafor este o alegere destul de dificila, deoarece unul dintre lucrurile care ne definesc cel mai mult este parul nostru, si felul in care il aranjam. De aceea, gasirea unui stilist caruia sa-i “incredintam” podoaba noastra capilara este un moment important pentru multi dintre noi.

In zilele noastre, multe orase ofera o gama larga de saloane de coafura. Alegerea unui coafor de calitate este importanta daca pretuiti avantajele alegerii unui stilist care sa va cunoaste preferintele de stil si care sa va trateaze frecvent parul.

Exista multe lucruri pe care trebuie sa le luam in considerare inainte de a alege persoana care se ocupa de aspectul nostru si una dintre cele mai importante este increderea, deoarece un stilist este partial responsabil pentru imaginea dvs. din momentul in care intrati in coafor, pana in momentul in care iesiti.

Cum sa alegi un salon de coafura potrivit nevoilor tale

Specializare – Din punct de vedere personal, trebuie subliniat faptul ca un bun coafor este unul care inspira incredere. Evaluati daca stilistul respectiv va sfatuieste intr-un mod optim. Acest lucru este foarte important atunci cand alegeti un coafor, deoarece, ca si in alte profesii, si stilistii au specializari. Profesionistul pe care il alegeti ar trebui sa poata recomanda ce vi se potriveste cel mai bine, ce este in tendinte, dar si in functie de caracteristicile parului, fetei, culorii pielii, etc.

Locatie – De asemenea, un alt criteriu important cand vine vorba de alegerea unui coafor, este sa fie aproape de casa dvs., in apropierea locului de munca sau de locul pe care il vizitati de obicei. Indiferent daca sunteti in cautarea unui coafor bucuresti sector 1 sau in orice alt oras din tara, aceasta proximitate este deosebit de practica. In acest fel, puteti economisi timp pe deplasare.

Pret – Atunci cand alegeti coaforul dvs. obisnuit, trebuie sa evaluati si factorul de pret, alegerea optiunii care se potriveste cel mai bine bugetului dvs. Un lucru important este ca tarifele sa fie vizibile. Nu numai pentru a evita sa fiti pacaliti, ci si pentru ca transparenta caracterizeaza, de obicei, un coafor legitim.

Aspect – Facilitatile centrului ofera de asemenea informatii si provoaca o prima impresie care poate fi mai mult sau mai putin pozitiva. Un mediu placut si atractiv din punct de vedere estetic, este un criteriu de luat in considerare. Va place decorul locului?

Igiena – Un alt punct important, igiena. Trebuie sa fie obligatorie. Curatenia si atmosfera buna a unui salon de coafura nu ar trebui sa fie o optiune. Este baza!

Produsele folosite – Produsele folosite in salon – si, prin urmare, vandute clientilor – definesc un salon de coafura. Incercati sa va asigurati ca cele mai bune produse de ingrijire a parului sunt folosite in salonul dvs., deoarece acesta este modul de prevenire al problemelor legate de par.

Alegerea unui coafor bun presupune tocmai un nivel ridicat de satisfactie fata de profesionalismul stilistilor, si atentia primita in salonul de coafura. Recomandarea noastra este salonul: One Dream unde veti fi placut surprinse.

Servicii la domiciliu – Exista profesionisti care ofera servicii de coafura la domiciliu. Acest tip de serviciu este foarte apreciat in anumite sarbatori, de exemplu, la nunti. Un salon de coafura care ofera astfel de servicii, are un punct in plus.

Comunicarea intre un stilist si clienti – Este, de asemenea, fundamentala, deoarece un stilist trebuie sa stie cum sa asculte si sa inteleaga exact ce tip de tunsoare vrea persoana respectiva. Un bun stilist este de asemenea un profesionist care se formeaza in mod constant prin realizarea de cursuri de frumusete si estetica, un profesionist care este la curent cu acest sector si ofera consultanta clientilor intr-un mod optim.

O diverstate de servicii – Intr-un coafor de calitate ar trebui sa gasiti specialisti care va vor prezenta cele mai noi tendinte in coafuri si tunsori, adaptandu-le la stilul de viata si imaginea clientilor. Experienta in vopsit, aplicarea de mese bazate pe cele mai avansate tehnici, precum si utilizarea de produse de la marci recunoscute, sunt indicatori puternici ai unui salon bun.