Sunt anumite profetii, care in timp, s-au adeverit. Nostradamus a intrat in istorie prin cartea intitulata “Profetiile”, publicata in 1555, si multe dintre acestea au devenit realitate. Sa vedem si noi care sunt profetiile care s-au adeverit!

“Sangele celor drepti va fi cerut in Londra, ars de foc in anul 66”

In 1666, in Londra, a avut loc un incediu care a distrus orasul medieval. Peste 70.000 de locuinte au ars in incendiu, insa si-au pierdut viata doar 10 oameni.

“Din adancimile Europei de Vest, un copil se va naste intr-o familie saraca, el cu a carui vorba va seduce o armata mare. Faima sa se va raspandi catre imparatiile din est.”

Profetia vorbeste despre Adolf Hitler, cunoscut drept “copilul Germaniei”.

“De la oamenii inrobiti, cantece, cantari si cereri, parintii si lorzii sunt tinuti captivi in inchisori. Marele zid va cadea, regele va fi executat.”

Revolutia franceza din 1789 a pornit ca o rebeliune impotriva aristocratilor, arestati si executati prin decapitare. Inchisoarea Bastilla a fost distrusa, iar regele Louis XVI a fost capturat si executat dupa 4 ani.

“Focul vulcanic din centrul pamantului va cauza cutremure in noul oras. Doua mari pietre se vor razboi pentru mult timp. Apoi Arethusa va inrosi un nou rau.”

Se vorbeste despre evenimentele petrecute in America, pe 11 septembrie 2001. Atacurile teroriste din noul oras, New York, asupra turnurilor gemene. Cele doua pietre se presupune ca sunt crestinismul si islamul.

Alte profetii care s-au adeverit in timp a fost asasinarea lui Abraham Lincoln. Acesta si-a visat propria moarte, cu 3 zile inainte de asasinat. Chiar si John F. Kennedy si-a visat moartea. Acesta i-ar fi spus sotiei sale, Jachie Kennedy, in ziua in care a fost ucis, ca daca un nebun s-ar hotari sa-l impuste de la un geam, nu ar fi putut face nimic sa-l impiedice. Presedintele a fost impuscat mortal la cateva ore dupa aceasta discutie.