Oricine a încercat vreodată să gestioneze un proces de renovare vă poate spune că este o munca intensa pentru obtinerea rezultatului dorit. Între încercarea de a termina la timp, a te incadra in buget și a obtine rezultatul dorit, este foarte multa munca. Totuși, este departe de a fi imposibil. De fapt, cu un pic de pregătire și organizare, puteți planifica un proiect de îmbunătățire a locuinței ca un profesionist, chiar dacă nu ați mai facut asta pana acum.

Dacă sunteți aproape gata să vă planificați următoarea renovare, atunci acest articol este pentru dvs. Iti prezentăm pașii necesari pentru fiecare aspect al acestui proiect. Continuați să citiți pentru a obține detaliile de care aveti nevoie pentru toate lucrările care intră în planificarea unei renovari – și cum puteți să va atingeti scopul.

Dezvoltă-ți viziunea

Primul lucru de facut este si cel mai important: nu puteți merge mai departe cu renovarea dvs. până nu știți cum vreti sa arate produsul final. Aceasta este cu adevărat o situație în care trebuie să stiti exact ce va doriti. Odată ce ai în vedere un produs final, poți să creezi un plan pas cu pas despre cum să ajungi acolo. Începeți prin a face o listă cu orice caracteristici indispensabile. De exemplu, s-ar putea să doriți o renovare a bucătăriei care să includă o insulă supradimensionată sau un combo pentru cameră / birou. Apoi, accesati mai multe site-uri de design interior pentru a obține inspirația de care aveti nevoie. Știi că ești gata să treci la pasul următor odată ce ai o imagine clară despre cum va arăta proiectul finalizat. Notați aceste detalii pentru a le putea consulta mai târziu, iar pentru alegerea celor mai de calitate si unice articole pentru casa ta, iti recomandam sa accesezi cozzy.ro.

Stabiliți un buget

Apoi, este timpul să creați un buget pentru proiect. Există o mulțime de șabloane online pe care le puteți utiliza pentru a menține procesul organizat, dar obiectivul dvs. ar trebui să fie să parcurgeți fiecare factor al renovarii dvs., unul câte unul, și să găsiți o estimare realistă pentru acesta. Luați în considerare factori precum obținerea autorizațiilor, achiziționarea materialelor necesare, costurile preconizate ale forței de muncă și cheltuielile pentru notele estetice sau pentru baghete decorative. Șansele sunt, dacă visezi de ceva timp să-ți remodelezi casa, sa ai o imagine clara în minte cu ceea ce vrei. Utilizați aceste estimări pentru a determina dacă cifra respectivă este realistă. Dacă nu, luați în considerare modificarea planului dvs. de proiectare sau economisiți puțin mai mult.  

Construiește-ți echipa

Următorul pas este acela de a afla cine va lucra mai exact la acest proiect. Dacă intenționați să aduceți profesioniști, acum este momentul să testate piata si sa vedeti cu exactitate care sunt preturile. Cercetați antreprenori calificați și alegeți doi sau trei pentru interviu și solicitați estimări ale proiectului. De acolo, puteți decide ce companie pare să se potrivească cel mai bine nevoilor dvs. și să o aduceți pentru finalizarea proiectului.  

Creați un program

Până acum, ar trebui să aveți o idee fermă cu privire la toți pașii necesari pe care trebuie sa ii urmezi pentru a duce la bun sfârșit proiectul. În acest moment, tot ce trebuie să faceți este să le puneți în ordinea importantei. Dacă nu ați planificat niciodată o renovare până acum, nu vă fie teamă să vă bazați pe sfaturi profesionale.