In fiecare an, afacerile sau antreprenorii care vor sa ia cu asalt piata se intreaba daca un anumit serviciu sau produs mai este benefic/viabil (in anul respectiv). Aceasta nedumerire apare si atunci cand vine vorba de o agentie de marketing, aceasta fiind un element de capatai pentru dezvoltarea oricarei afaceri, mai ales cand vine vorba de imagine si vizibilitate in mediul online.

Asadar, in cele ce urmeaza vei afla mai multe despre beneficiile si particularitatile colaborarii cu o astfel de agentie in anul 2023. Desigur, trebuie sa tii minte ca un singur articol nu este de ajuns pentru a trage o concluzie sau pentru a decide ce este mai bun pentru afacerea ta.

Agentiile de marketing sunt mult mai accesibile in 2023

Oricine isi poate deschide o agentie de marketing, spre nemultumirea sau neplacerea entitatilor cu vechime. Astfel, un efect principal consta in faptul ca marea majoritate a agentiilor de marketing au pregatita posibilitatea de a oferi un tarif personalizat avantajos oricarui client – pentru a fi competitive. Pe scurt, o agentie de marketing este mult mai accesibila in anul 2023, venind cu planuri personalizate, oferindu-ti doar serviciile de care ai nevoie.

Evident, ce trebuie sa iei in calcul este bugetul de marketing. Acesta poate intrece asteptarile oricarui administrator de afacere si poate fi chiar de zece ori mai mare decat tariful perceput de agentie in sine. Nimeni nu a spus ca marketingul este usor, de altfel!

Expertii si specialistii depind mult mai mult de trenduri si piata

In trecut, anume in timpul apogeului agentiilor de marketing traditionale, existau situatii cand experienta pura putea sa invinga un trend popular in piata marketing-ului. In ziua de astazi, totusi, acest lucru nu prea mai este posibil.

Trendurile si, in general, miscarile pietei sunt incredibil de importante si astfel trebuie urmate de experti si specialisti indeaproape. Prin urmare, o agentie de marketing va fi mereu la curent cu ultimele tendinte, oportunitati, metode de marketing, implicit bune practici care iti pot face afacerea vazuta in mediul online. Nu poti face acest lucru de unul singur!

Agentiile iti ofera posibilitatea de a fi consistent

Un departament de marketing in-house poate fi solutia optima, dar acesta va fi tras inapoi mereu de alte departamente, mai ales cand vine vorba de urmarea unui trend. Astfel, nu se poate vorbi despre consistenta. In schimb, o agentie de marketing care este platita sa-ti aduca afacerea intr-un anumit punct va prezenta clar lista cu lucruri pe care trebuie sa le indeplinesti. In caz contrar, nu agentia va fi responsabila de rezultate.

Acest proces (insotit de altele atat simple, cat si complexe) garanteaza consistenta strategiilor aplicate de catre o agentie de marketing. Fiecare luna va avea un raport aferent pe care vei putea urmari clar cum evolueaza afacerea ta in mediul online.

Daca nu crezi aceste lucruri pe cuvant, tot ce trebuie sa faci este sa programezi o intalnire cu expertii agentiei The Markers. Cu ajutorul celor zece ani de experienta in domeniu, acestia iti pot spune cu exactitate de ce anul 2023 este chiar cel mai bun an in care sa apelezi la o agentie de marketing!