Scrierea detaliilor pe un profil dedicat site-urilor de intalnire online sau matrimoniale, asa cum este www.matrimoniale365.ro, poate fi obositoare, dar un profil bun este esential pentru succesul tau. Fara un profil bine scris, lucrurile vor fi dificile.

Din fericire, urmatoarele sfaturi va vor ajuta sa va concentrati pe lucrurile esentiale pe care sa le scrieti in profilul vostru de pe site-urile si platformele de matrimoniale. Aceste sfaturi va vor ajuta sa atrageti cat mai multe persoane interesate si veti primi multi de “da”, pe aceste platforme matrimoniale cum este www.matrimoniale365.ro.

1. Fiti entuziasmati

Pe aceste site-uri matrimoniale trebuie sa aratati ca sunteti cu adevarat incantati de o prima intalnire. Nimic nu ucide atractia ca energia redusa si dezinteresul. Deci, daca ati decis sa incercati intalnirile online, atunci trebuie sa va dedicati si sa mentineti o doza mare de entuziasm.

Nu scrie un profil cu energie scazuta, dezinteresat. Profilul este prima impresie pe care o faceti asupra unui alt strain total, asa ca trebuie sa il scrieti in asa fel incat, sa va evidentiati cele mai bune trasaturi de caracter. Nu scrie lucruri de genul ,,Nu sunt sigur ca intalnirile online sunt pentru mine” sau ,,Urasc sa vorbesc despre mine”. Scrie lucruri de genul ,,Nimic nu ma scoate din pat la sfarsit de saptamana, precum mirosul surfului de dimineata” sau ,,Fac de cinci ani improvizatii, asa ca sper ca iti place. Fii entuziasmat si fii interesant. Fii acea persoana care ti-ar capta si tie interesul.

2. Oferiti o multitudine de motive pentru ca oamenii sa fie interesati

Una dintre cele mai bune modalitati de a face ca alte persoane sa vrea sa spuna “da” este sa va prezentati diverse laturi ale personalitatii. Cu cat se afiseaza mai multe hobby-uri, interese, pasiuni si personalitati, cu atat mai multe motive vor avea acele persoane sa fie captivati de profilul vostru. ,,Actiunea este personaj” este o fraza faimoasa printre scriitori. Actiunea ajuta oamenii sa se inteleaga reciproc. Ii va ajuta pe oameni sa te cunoasca. Cu cat faci mai multe lucruri, cu atat vei atrage atentia.

3. Scrieti informatii sincere si echilibrate

Oamenii vad o multime de profiluri. Va trebui sa scrieti ceva scurt si la obiect, dar sa se sesizeze originalitatea si sinceritatea. Sa scrii toata povestea vietii tale? Oamenii nu o vor citi. Este un act delicat de echilibrare.

Un profil bun ar trebui structurat in mini-paragrafe scurte, fiecare continand cel mult doua-trei propozitii. Incercati sa mentineti interesul. Oferiti informatii despre personalitate, dar nu incarcati profilul cu foarte multe detalii.

4. Scrieti in mod natural

Multi oameni au probleme in a scrie un profil, deoarece majoritatea experientei lor de scriere este limitata la modul in care au scris eseuri in scoala sau e-mailuri oficiale pentru munca. Incercati sa canalizati tonul astfel incat sa para ca vorbiti cu un prieten. Ai nevoie de putin ajutor pentru a gasi vocea scriitorului tau? Incercati sa va inregistrati pe telefon vorbind despre hobby-urile si interesele voastre pentru cateva minute. In acest fel puteti sa si scrieti. O exprimare naturala, usor de parcurs va mentine interesul si nu va induce plictiseala. 

5. Puneti intrebari

Cele mai bune profiluri ofera puncte de intrare usoare in conversatii. Cu cat oferiti mai multe puncte de intrare, cu atat este mai probabil ca cineva sa va invite la intalnire. O modalitate buna de a oferi un punct de intrare este de a solicita altora raspunsuri pentru diverse intrebari. In loc sa spunem pur si simplu, ,,Muzica este o pasiune imensa a mea”, incercati: Ce melodii imi recomanzi sa ascult? Acest lucru va va ajuta sa faceti ca lucrurile sa para ca ai rupt deja gheata pentru a incepe conversatia si potentialul partener trebuie doar sa tina pasul.