Iubirea se simte, se arata si se demonstreaza in fiecare zi. Insa ce ne facem cand iubitii nostri nu mai dau semne de iubire? Nicio floare, niciun “Te iubesc!”, niciun “Buna dimineata, iubito!”. Chiar daca realitatea este cateodata foarte greu de acceptat, trebuie sa ne dam seama cand partenerii nostri nu ne mai iubesc si nu ne mai vor langa ei. Newsiasi.ro iti spune la ce sa fii atenta!

Nu-i mai pasa de programul tau. Daca pana nu demult vroia sa stii tot ce faci pe parcursul zilei, unde te intalnesti cu fetele, la ce club mergeti sau cand ajungi acasa, iar acest lucru s-a schimbat complet, inseamna un singur lucru: nu mai este deloc interesat de programul tau. Si in scurt timp, nu va mai fi interesat nici de tine. Cu siguranta sentimentele de dragoste incep sa paleasca, asa ca sa nu te mire daca vine in scurt timp cu propunerea de a lua o “pauza”.

Nu va mai faceti planuri impreuna. De abia asteptati concediul, pe care vi l-ati planificat de aproape 1 an, pentru a merge intr-o destinatie de vis. Insa el, brusc, nu mai are chef de nicio excursie si pare ca ignora toate planurile pe care vi le-ati facut pana acum. Atunci cand barbatii incep sa isi piarda interesul in relatie, te scoate din viitorul lui complet, chiar daca inca nu te-a inlocuit cu alta.

Vrea sa iasa din ce in ce mai mult cu baietii. Este perfect normal sa vrea sa iasa cu baietii, din cand in cand, mai ales cand este seara de meci. Si ar trebui sa fii perfect de acord cu asta si sa nu te deranjeze. Fa-ti griji in momentul in care sta numai cu baietii prin oras si nu te invita si pe tine, chiar daca poate aveti acelasi cerc de prieteni. Daca inca nu ti-ai dat seama, el incearca sa te distanteze de acestia si sa te scoata din viata lui, pas cu pas.

Nu ti-a mai spus de mult ca te iubeste. Stim ca barbatii nu sunt chiar atat de deschisi cand vine vorba de sentimentele lor, insa atunci cand sunt indragostiti, rostesc si cele doua cuvinte magice, care topesc orice femeie. Daca el oricum este genul care nu prea iti spune cat de mult te iubeste, poti face un mic test: spune-i tu ca il iubesti. Raspunsul ar trebui sa fie “Si eu te iubesc!”. Fii atenta si la mimica fetei si la gesturile pe care le face imediat dupa pentru a fi sigura ca spune adevarul.

Nu e deloc gelos. Pana acum te trata ca pe un trofeu pe care-l arata tuturor celor din jur, insa nimeni nu avea voie sa il atinga. Devenea gelos imediat cum un barbat se apropia de tine si nu suporta sa vorbesti nici macar cu barmanul care-ti prepara cocktail-uri. Exemplele de mai sus sunt cazuri de gelozie extrema, insa intelegi ce vreau sa spun. Acum totul s-a schimbat si nu-i mai pasa nici daca dansezi cu 2 tipi in acelasi timp. Un barbat care nu mai e gelos inseamna pur si simplu ca nu te mai iubeste.

Nicio dovada de afectiune. Micile atentii, micul dejun la pat, buchetele de flori primite fara nicio ocazie speciala si multe altele le putem numi dovezi de afectiune. Atunci cand un barbat nu mai iubeste, primul lucru pe care-l face, inconstient, este sa isi schimbe total comportamentul fata de tine. Si daca orice ai face, tot nu il poti intoarce pe “drumul cel bun”, inseamna doar un singur lucru: cu siguranta nu mai simte nimic pentru tine si este vorba doar de o perioada de timp pana cand va veti desparti.