Stefan Banica Jr. a recunoscut in urma cu cateva zile ca are o relatie cu Lavinia Parva, o colega de breasla. Atunci cand a aflat despre aceasta veste, Andreea Marin a lasat sa se inteleaga faptul ca asta a si fost motivul divortului, Stefan avand o relatie extraconjugala inca de pe vremea cat inca mai era casatorit cu zana.

Auzind aceste lucruri, nici Stefan nu s-a lasat mai prejos, declarand ca si Andreea l-ar fi inselat cu actualul iubit.

„Sunt oameni care nu vor sa vorbeasca despre viata lor personala si oameni care spun ca nu vor sa vorbeasca despre viata lor privata, dar o fac de cate ori li se da ocazia, eu n-am sa vorbesc despre cat de greu sau cat de usor mi-a fost dupa divort sau cat de uimit sau cat eram in cunostinta de cauza de actuala relatie a fostei mele sotii. Astea sunt lucruri intime care tin doar de noi. Intr-o relatie nu exista niciodata doar un singur vinovat, iar cand o relatie se termina definitiv procentul nici nu mai conteaza. Nu am comentat de relatia fostei sotii, nu ma intereseaza relatia lor, nu am nimic de comentat de partenerul ei turc” au fost vorbele lui Stefan Banica la ProTV.

Imediat, a venit si replica din partea Andreei Marin.

„Astazi am privit cea mai trista piesa de teatru a unui mare actor. Nu e rost de vorbe mestesugite aici. E poate cel mai greu moment din ultimii sapte ani din viata mea: sa vad minciuna folosita drept pavaza impotriva fricii ca adevarul ar putea ingropa o aura falsa, dac-ar iesi la lumina. Intotdeauna am luptat pentru adevar, cu orice risc. Si de aceea Dumnezeu a fost mereu cu mana pe umarul meu. Adevarul. Dur, trist, asta e adevarul meu, scrijelit in ani de speranta desarta pe sufletul meu. Al nostru. Al fetelor Banica, mare actor… Dar stau de o ora langa fata mea si am simtit ca e nevoie, pentru ea, sa ma inalt. Sa tac. Sa luam noua sansa pe care ne-a daruit-o Dumnezeu si s-o imbratisez asa cum se cuvine. Si o voi face. Stai linistit, voi ingropa adevarul in mine, cu demnitatea pe care are nevoie s-o gaseasca in mama sa copilul meu. Cineva acolo sus vede totul drept si de aceea simt lumina pe frunte si iubirea. Si pentru asta, simt sa multumesc si sa merg zambind mai departe”, a scris zana pe pagina personala de Facebook.