In urma cu cateva zile Adriana Bahmuteanu a fost invitata la o emisiune sa vorbeasca despre problema cainilor maidanezi. Aceasta a povestit cum o intamplare in care erau implicati mai multi caini si fiul sau a facut-o sa fie impotriva maidanezilor. Enervat la culme, Corneliu Vadim Tudor i-a „dedicat” cateva cuvinte nu tocmai de lauda fostei sotii a lui Prigoana.

„SCUIPAŢI AICI! Ţiganca prostituată Adriana Bahmuţeanu (care are capul în formă de tigaie dry-cooker) iar şi-a vărsat fierea, contra cîinilor, la Antena 1. Ieri după-amiază, în timp ce preşedintele PRM vorbea la Pro TV despre Raportul Institutului Naţional de Criminalistică, din care reiese, clar, că NU cîinii comunitari l-au omorît pe micuţul Ionuţ Anghel – la postul concurent, Antena 1, se umfla, ca un cimpoi, cunoscuta cioară din Pantelimon, Adriana Bahmuţeanu. Nenorocita asta ţipa, ca o isterică – fiincă ea nu poate vorbi normal – că un cîine l-a muşcat, acum cîţiva ani, pe unul din puradeii săi. Cu cine l-o fi făcut? Cu Viorel Lis (care, cît era primarul Capitalei şi o lua la „pompe“ i-a dat pomană 3-4 case, pe care baragladina le-a vîndut)? Sau cu gunoierul şontorog Silviu Prigoană? Noroc că a pus-o la punct Marius Marinescu şi purtătoarea de păduchi a început să schelălăie” a scris Vadim pe Facebook.

Si cum lucrurile nu puteau ramana asa, Adriana i-a dat o replica dura:

„Subiectul cu cainii maidanezi naste orgolii! E mai importanta viata unui copil, decat cea a unui animal. Nu mai vreau sa mai vad caini pe strazi. Nu am nicio problema cu domnul Vadim, il stiu de foarte multi ani. El e un erudit. Ma surprinde cum un om de o asemenea cultura sa aiba un astfel de limbaj. Pe mine ma amuza foarte tare luarile lui de pozitie. Rad copios! E un bun pamfletar. Nu vreau sa vad un caine paduchios si nemancat pe strada. Stiu ca domnul Tudor ii iubeste, dar nu trebuie sa ii mai vedem pe strada. Nu cred in teoria cu cainele de lupta. Cred ca a fost inconjurat de o haita si sfasiat”, a declarat Adriana Bahmuteanu, la Antena 1.