Cel mai mare venit inregistrat si declarat Fiscului anul trecut la nivelul Iasului a fost al unui iesean care a oferit servicii suport pentru intreprinderi. Acesta a declarat un venit net pe 2010 de 641.000 de euro. La nivelul intregii tari, cele mai mai venituri sunt de departe cele ale notarilor si avocatilor. Dar bani frumosi au incasat si cei care s-au ocupat de transferul titlurilor si cei care au inchiriat bunuri.

Cu acest venit, ieseanul se incadreaza in primele 20 de pozitii ale clasamentului privind veniturile realizate la nivelul tarii de persoane fizice, in 2010, conform datelor ANAF, furnizate la solicitarea money.ro. Datele au fost extrase din evidenta fiscala, constituita pe baza declaratiilor depuse de catre persoanele fizice.

In total, 47 de persoane fizice din toate judetele tarii dar si din Bucuresti au realizat anul trecut venituri nete de 38 de milioane de euro.

Cel mai mare venit net anual declarat de o persoana fizica pentru anul trecut este din judetul Sibiu: 4,68 milioane euro obtinut din transferul titlurilor de valoare. 
 
Pe locul doi se afla un bucureştean din sectorul 1 al Capitalei care a castigat in 2010 2,8 milioane de euro din avocatura.
Urmatorul clasat este din judetul Olt cu un venit net declarat pentru 2010 de 2,69 mil. euro din alte activitati de servicii suport pentru intreprinderi. Un alt avocat se afla in top, de data aceasta din sectorul 5 al Capitalei, care a avut un venit net de 2,51 mil. euro.
Pe locul cinci se afla o persoana din judetul Suceava care a realizat un venit net de 2,44 mil. euro din transferul titlurilor de valoare.

La polul opus se afla cei din judetele Covasna, Botosani, Salaj, Dambovita si Neamt. Un venit anual de 85.000 de euro a fost realizat de un notar din judetul Covasna, care se afla pe ultima pozitie.