Oricine are cosmaruri, iar acestea ne pot strica intreaga zi. Fie ca visezi ca esti  urmarita, ca nu poti scapa de undeva, ca iti cad dintii sau ca a murit cineva la care tineai, cosmarurile ne dau o stare proasta. Insa trebuie sa stii ca ceea ce visezi nu  va deveni realitate, ci sunt doar mesajele pe care subconstientul incearca sa ti le transmita. Sa vedem cele mai comune cosmaruri si interpretarea lor.

Visezi ca esti ranita. Inseamna ca in viata reala te simti victima cuiva. Fie ai prea multa treaba la serviciu si simti ca esti singura care face tot, fie iubitul te-a ranit sau a facut ceva gresit fata de tine.

Nu poti scapa de undeva. De cele mai multe ori, daca te simti captiva intr-un vis, asa te simti si in realitate. Poate fi vorba de cariera, de familie, de o relatie de prietenie pe care nu ti-o mai doresti si incerci sa scapi, insa nu poti.

Mori. Chiar daca este un vis inspaimantator, se crede ca moartea aduce bucurii. Semnifica sfarsitul unei etape din viata ta, poate ti-ai schimbat job-ul si iti este teama de cum va fi noua echipa, poate ai intrat la facultate si nu stii cum te vei intelege cu colegii, poate ai intrat intr-o noua relatie si nu stii cum va merge. Moartea inseamna sfarsitul trecutului si inceputul viitorului.

Nu poti sa controlezi ceva. De exemplu esti intr-o masina si iti scapa de sub control. Asa inseamna ca exista ceva in viata ta asupra caruia nu ai control si iti este frica de acest lucru. Sau poate altcineva iti controleaza o anumita parte a vietii (de exemplu partenerul controleaza finantele familiei si simti ca nu ai niciun cuvant de spus).

Esti urmarita. Gandeste-te daca in viata reala ai de dus o lupta fara castig. De cele mai multe ori, atunci cand esti urmarita in vis inseamna ca ti-ai propus ceva irealizabil sau foarte greu de dus pana la capat.

Iti visezi partenerul cu alta. Asta este o temere de-a ta din viata reala, care se transpune intr-un vis. Iti este teama ca iubitul te-ar putea insela, chiar daca inca nu ai dovezi concrete. Din pacate astfel de vise sunt foarte frecvente si este greu sa scapam de ele, asa cum este greu sa credem ca iubitul ne va fi fidel orice s-ar intampla.

Te ineci. De cele mai multe ori acest vis apare la persoanele care nu stiu sa inoate si le este frica de apa. Visul semnifica de fapt ca esti complesit de emotii, de indatoriri la serviciu sau de probleme si ca nu le mai poti face fata si simti la propriu ca te “ineci” in ele.

Esti goala in public. Acest vis tradeaza faptul ca te simti neprotejata de partener, ca nu iti acorda suficienta atentie si ca ai vrea mai mult de la relatia in care te afli. Daca vrei sa scapi de aceste vise incearca sa iei initiativa si sa nu mai depinzi deloc de barbatul de langa tine.