Ai observat pe site-ul operatorului tău de pariuri preferat pariuri live la cea mai bogată ofertă din România și nu știi exact ce presupune această opțiune? Pariurile live sunt posibile datorită Internetului, care ne permite să plasăm pariuri în timpul evenimentelor sportive. Iată ce trebuie să știi despre acest tip de pariuri:

Ce sunt pariurile live?

Pariurile live se referă la pariuri care sunt plasate după ce jocul a început. Ele permit spectatorilor să plaseze pariuri pe tot parcursul jocului și nu doar înainte de începerea acestuia, ceea ce face ca șansele să se schimbe ca răspuns la ceea ce se întâmplă în timpul jocului.

De ce sunt pariurile live atât de populare în ultimii ani

Anulările evenimentelor sportive din cauza COVID-19 au redus oportunitățile de a paria în ultimii doi ani. Pandemia a mutat totodată o mare parte din pariuri pe internet, și se așteaptă ca pariurile online să continue să fie un mare generator de bani.

Când au apărut de fapt pariurile live

Până de curând pariurile nu reușeau să țină pasul cu cotele care se schimbă rapid, lucru care se întâmplă în timpul unui eveniment live. Progresul tehnologic a schimbat acest lucru și, din anii 1990, au început să apară unele forme de pariuri live. La început, casele de pariuri acceptau pariuri telefonice pe măsură ce avea loc evenimentul. Acum, odată cu apariția și dezvoltarea pariurilor online, casele de pariuri sportive și cazinourile oferă servicii de pariuri live.

Cum au schimbat pariurile live lumea pariurilor sportive

Pariurile live au schimbat, în anumite privințe, natura jocurilor de noroc și a pariurilor sportive. În primul rând, numărul de evenimente pe care cineva poate paria a crescut. Capacitatea de a plasa pariuri în timpul unui joc le-a permis oamenilor să parieze pe lucruri precum scorul la pauză sau numărul de faulturi în timpul unui joc. În al doilea rând, frecvența pariurilor s-a schimbat deoarece cotele se schimbă constant în timpul jocului. Pariorii care optează pentru opțiuni  live pot răspunde naturii în schimbare a jocului și își pot adapta strategiile de pariere.

Cum funcționează pariurile live?

Pariurile live funcționează prin oferirea a diverse opțiuni de pariere – care pot include o serie de evenimente, cum ar fi goluri marcate într-o perioadă – până la puncte de-a lungul jocului. Reține, totuși, că majoritatea caselor de pariuri live și a cazinourilor tind să aibă mai puține opțiuni de pariuri live decât cele online.

Când este o idee bună să pariezi live?

Pariurile live sunt o idee bună ori de câte ori simți că ai un avantaj sau identifici valoare. Pariurile live pot fi, de asemenea, un instrument. Puteți face un pariu în joc pentru a acoperi un pariu înainte de joc care nu arată atât de bine. Ele pot fi o modalitate de a te distra mai mult când vizionezi un joc live sau de a-ți reveni după un rezultat prost la pariuri.