Sotia ta munceste din greu si merita un cadou uimitor. Ai putea sa o surprinzi cu un buchet de flori cand ajunge acasa – dar o surpriza si mai mare ar fi sa-i trimiti flori la serviciu – pentru a-i lumina ziua si biroul cu un aranjament minunat.

Sotia ta munceste din greu si merita un cadou uimitor. Ai putea sa o surprinzi cu un buchet de flori cand ajunge acasa – dar o surpriza si mai mare ar fi sa-i trimiti flori la serviciu – pentru a-i lumina ziua si biroul cu un aranjament minunat.

O poti face prin intermediul unei florarii cum este Divaflor.

O florarie Iasi care sa livreze flori oriunde ai nevoie este solutia optima. Cu atat de multe optiuni de flori, poti gasi ceva pentru fiecare gust.

Pentru a restrange cautarea, tine cont de cateva sfaturi generale:

  • Alege un buchet care nu este foarte parfumat
  • Nu trimite un buchet mare, mai ales daca nu ar fi loc pe birou
  • Trimite un buchet mai mic pe care sotia ta il poate aduce cu usurinta acasa, daca doreste

Deoarece florile vor fi expuse intr-un spatiu public – cu exceptia cazului in care sotia ta are un birou privat – va trebui sa tii cont si de ceilalti. O floare parfumata delicat nu va irita alergiile sau simturile cuiva. Un buchet mai mic nu va distrage atentia la locul de munca, iar sotia ta va putea transporta cu usurinta un buchet mic acasa.

Ce flori ar trebui sa contina buchetul?

Daca cunosti florile preferate ale sotiei, acesta este intotdeauna un punct de pornire. Deoarece diferite flori si culori au semnificatii diferite, trimite un aranjament cu semnificatia relatiei voastre. Unele optiuni pe care le vei avea sunt:

  • Trandafiri

Surprinde-ti sotia la o aniversare sau alte ocazii romantice cu trandafiri. Arata-ti devotamentul cu un buchet din aceste flori sau adauga alte flori pentru un buchet mixt. Trandafirii sunt una dintre cele mai populare alegeri pentru un buchet oferit sotiei;

  • Bujori

Ofera un aranjament de bujori daca sotia a inceput un nou proiect sau a primit o promotie. Aceste flori reprezinta prosperitate si pot aduce noroc la un nou inceput.

  • – Orhidee

De obicei, o orhidee reprezinta dragoste, frumusete si grija. Aminteste-i sotiei toate calitatile pe care le vezi la ea cu o orhidee eleganta. Avand in vedere dimensiunile mai mici, planta ar putea fi o buna optiune la locul de munca. O orhidee poate trai cateva luni, asa ca, indiferent daca sotia ta aduce floarea acasa sau o tine la biroul ei, aceasta o va inveseli saptamanile urmatoare;

Oricare dintre florile de mai sus ar face o surpriza minunata care ii arata sotiei tale afectiunea nemuritoare. Daca vrei sa iti bucuri sotia la locul ei de munca, trimite-i un buchet de flori – este optiunea care nu a dat gres niciodata!