Ochelarii de soare cu lentila oglinda sunt excelenti pentru activitatile in aer liber, reflecta razele soarelui si reduc cantitatea de lumina ce patrunde in ochi. Lentilele pot parea opace, ochii nu sunt vizibili, dar tocmai tratamentul aplicat pe suprafata de contact previne oboseala si te ajuta sa vezi totul clar. Ochelarii de soare cu lentila oglinda sunt populari pentru cei care vor sa fie protejati si sa arate cool. 

In acest material ne propunem sa aducem in discutie culorile lentilelor oglinda folosite la ochelarii de soare pentru a intelege care sunt activitatile avantajate. 

Ce sunt ochelarii de soare cu lentila oglinda?

Conceptul acestui tratament metalic, aplicat in strat subtire pe exteriorul suprafetei lentilelor este acela de a reflecta stralucirea soarelui si de a limita cantitatea de lumina care ajunge pana la ochi. Marele avantaj al lentilelor oglinda este acuitatea vizuala crescuta in special in mediile cu luminozitate intensa, asa cum este cazul zapezii. Desi este de asteptat ca lentila oglinda sa fie regasita doar la produsele destinate sporturilor de iarna sau a celor in aer liber si in lumina solara puternica, ochelarii de soare cu lentila oglinda exista si pentru stilul de viata urban. Modelele variate ofera toate premisele pentru identificarea unei perechi care sa iti puna in evidenta chipul. 

Ochelarii de soare ofera protectie in fata razelor UV. Lentila oglinda poate fi colorata pentru un aspect placut. Combinarea celor doua iti permite sa detii numeroase avantaje intr-o singură pereche. Poti achizitiona  ochelari de soare cu lentila oglinda din magazinele dedicate pentru a te asigura ca ai toate privilegiile oferite de un produs premium la preturi avantajoase. 

Lentile maronii

Exista o varietate de culori, forme si stiluri cand vorbim de ochelarii de soare cu lentila oglinda. Cei pe culori mai inchise sunt ideali pentru activitatile in aer liber, in lumina puternica pentru ca vor asigura protectia necesara ochilor. 

Lentilele oglinda de culoare maro te ajuta sa vezi clar culorile si asigura un contrast corespunzator. Aceasta nuanta reduce stralucirea si iti permite sa vezi corect si bine chiar si cand afara este mai intunecat. 

Lentile gri

Griul este culoarea care pe langa mentinerea acuitatii vizuale si a nuantelor normale, permite si o buna perceptie a profunzimii in conditii sigure. Asadar, daca activitatea desfasurata, pentru care ai nevoie de ochelari de soare cu lentila oglinda, necesita precizie, aceasta culoare este recomandata. 

Lentile verzi

Lentilele oglinda verzi distorsioneaza foarte putin culorile normale, dar ofera un contrast imbunatatit. Umbrele dispar, stralucirea si reflexiile ce ajung la ochi sunt mult diminuate, ceea ce face ca aceasta alegere sa fie potrivita in conditii de expunere la lumina intensa. 

Lentile galbene sau aurii

Galbenul si auriul sunt perfecte pentru zilele mai intunecate, profunzimea, adancimea si contrastul sunt mult imbunatatite in aceste situatii. Pentru zilele cu mult soare evita ochelari de soare cu lentila oglinda galbena, nu vei vedea prea bine culorile si nu vei avea protectie adecvata in fata stralucirii. 

Lentile roz sau trandafirii

Aceasta culoare aplicata pe lentilele oglinda ale ochelarilor de soare te avantejeaza atunci cand practici sporturi pe zapada, deoarece vei avea o imagine clara, luminoasa, atat in conditii de soare, cat si cand este nor. 

Cum alegi culoarea ochelarilor de soare cu lentila oglinda? In functie de activitatea desfasurata in aer liber, caci practicarea unor sporturi atrage si utilizarea unor ochelari dedicati, dar si tinand cont de nevoile tale reale. Ochelarii de soare cu lentila oglinda pentru plimbarile in aer liber si vacantele insorite trebuie sa te ajute sa ai protectie ridicata in fata razelor UV ale soarelui si impotriva reflexiilor, fara a distorsiona culorile, profunzimea sau contrastul. Pentru aceasta, achizitioneaza produse de calitate, din magazinele dedicate pentru a te asigura ca ai un articol autentic, certificat. 

Alegerea ochelarilor de soare cu lentila oglinda colorata nu este complicata, decat daca privesti lucrurile din perspectiva numarului mare de modele existente. Cu putina atentie si documentare poti identifica perechea potrivita sau poti solicita consiliere din partea specialistilor de la optica. Cu acest tip de ochelari de soare ai claritatea imaginilor si un confort sporit, plus diminuarea reflexiilor.