Uneori, din cauza stresului, oboselii, rutinei sau altor factori, ajungem sa nu ne mai simtim la fel de fericiti ca la inceputul relatiei de cuplu.

De aceea, pentru ca tu sa ai o relatie stabila si armonioasa, iata care sunt unele dintre cele mai valoroase lucruri si obiceiuri ce mentin vitalitatea relatiei.

Incearca sa-ti accepti iubitul cu defectele si calitatile sale!

Dragostea inseamna pe langa multe altele si sa inveti sa-ti accepti partenerul asa cum este, cu bune si rele, deoarece nimeni nu este perfect.

Din aceasta cauza, este indicat sa nu incercati sa va schimbati unul pe celalalt, deoarece nimeni nu trebuie obligat spre a face un lucru impotriva propriei vointe.

Totusi, daca vrei sa faci acest lucru, nu-l forta, ci incearca cu tact si blandete.

Nu renunta la viata voastra intima!

O greseala pe care marea majoritate a cuplurilor o fac, este aceea ca dupa mai multi ani de relatie, isi pierd interesul cu privire la viata sexuala.

De aici poate aparea si infidelitatea, deoarece lipsa de apropiere sexuala dintre tine si iubitul tau va scadea pe zi ce trece.

Asa ca, trebuie sa ai in vedere acest aspect si sa nu neglijezi partidele de sex, in acest mod relatia voastra devenind mai solida.

Incearca pe cat posibil sa nu iti minti iubitul

Desi unele lucruri nesemnificative pot ramane omise, atunci cand vine vorba de o minciuna destul de mare pe care inca nu ai marturisit-o partenerului tau, nu uita ca se poate afla in orice moment.

Nu minti, deoarece nici tu nu ti-ai dori sa fii mintita! Si in plus, partenerul tau nu merita asta!

Evita sa te certi, insa daca o faci, fa-o ca la carte

Certurile dintre parteneri apar destul de des in majoritatea cuplurilor. Unele se termina prin impacari pasionale, insa exista si unele care isi afla prin acest mod sfarsitul.

Si cum tu nu doresti ca relatia voastra sa se termine, ci sa prospere, este bine sa stii sa eviti situatiile de isterie. In primul rand, incearca sa asculti argumentele partenereului, asa cum si tu ti-ai dori sa fii ascultata, iar in al doilea rand nu te transforma intr-o femeie isterica, nu arunca cu lucruri si nu le sparge.

Daca totusi nu mai suporti presiunea ce s-a creat intre voi la acel moment, incearca sa iesi in parc. O plimbare iti va limpezi gandurile si iti va reda linistea.

Starea de optimism si umorul nu trebuie sa lipseasca

Intotdeauna, orice barbat adora o femeie ce emana ganduri pozitive, prin acest mod fiind capabila de a stimula optimismul partenerului.

Nu uita ca rasul este considerat de catre specialistii o terapie impotriva anxietatii si de aceea, ar trebui sa va uitati mai des la comedii, sa cititi bancuri sau pur si simplu sa va amuzati din cele mai neinsemnate lucruri.