Ca sa raspunda nevoilor utilizatorilor si ca sa ofere informatii cat mai relevante pentru interogarile acestora, algoritmii Google care vizeaza continutul, se modifica constant. 

Avand in vedere ca interogarile se realizeaza dupa cuvinte sau expresii cheie, daca doriti ca afacerea dumneavoastra sa fie cat mai bine pozitionata in rezultatele motoarelor de cautare, este critic sa creati un continut de calitate foarte buna, in jurul cuvintelor cheie respective (pentru care doriti sa cresteti in cautari). 

Ce fel de continut este important pentru SEO?

Continutul digital nu se refera scrict la cel redactat. Continutul poate fi sub forma de infografice, imagini, videoclipuri, statistici, grafice etc. 

Daca pana de curand trendul era ca afacerile sa investeasca in texte lungi si plictisitoare din dorinta de a atrage atentia motoarelor de cautare, azi lucrurile s-au schimbat. Calitatea a devenit mai importanta pe masura ce algoritmii Google au devenit mai ageri. 

Avand in vedere acest lucru, este o idee buna sa integrati in site contint de toate tipurile – nu doar text, ci si videoclipuri, texte si imagini. Conditia tine de calitate. 

Care sunt cele mai bune tipuri de continut pentru rezultate SEO foarte bune?

Iata in continuare o lista cu cele mai frecvente tipuri de continut utilizate pentru optimizarea seo:

  • texte calitative si clare pentru site – acestea trebuie sa aiba o structura aerisita, sa fie usor de parcurs, sa fie impartite in paragrafe, cu titluri si subtitluri. Fie ca aveti un magazin online, fie ca este un site de prezentare a unei afaceri, cu siguranta puteti gasi spatiul potrivit in site pentru difuzarea de continut de calitate, de ajutor pentru clientii care va viziteaza. 

  • postari de blog. Accesorizarea unui site cu un blog este o idee excelenta. Il puteti folosi pentru publicare articole seo, fara sa platiti suplimentar (este al dumneavoastra). Puteti sa detaliati caracteristicile produsele si/ sau serviciilor oferite. Daca decideti sa anexati un blog unui site, este important sa postati frecvent pe el articole seo informative, atractive si interesante. 

  • filmulete. O alta modalitate prin care puteti genera continut, este de a face videoclipuri pe care sa le postati pe site-ul propriu sau pe contul de YouTube al afacerii. Filmuletele pot fi despre produsele sau serviciile oferite, tutoriale sau sfaturi, despre prezentarea activitatii si alte detalii interesante pentru cei care va cunosc sau vor sa va cunoasca. 

Va intereseaza sa creati si sa difuzati mai mult continut prin publicare articole seo? Testati ibox.ro, bursa de continut digital; o solutie automatizata pentru content writeri, advertiseri si publisheri.