Este cu adevarat rar sa vezi un spirit liber? Bineinteles ca nu, locuiesc in jurul nostru. Sunt fiinte umane la fel ca tine, e posibil sa fii unul sau prietenul tau, frati, parinti, seful tau sau chiar colegul tau de la serviciu.

A fi un spirit liber nu inseamna ca sunt extraordinari, desigur, cu totii avem calitati care ne fac speciali, (deci nu ar trebui sa fii gelos pe ele). Oamenii spun in mod normal ca o persoana cu spirit liber are ,,ego”, dar nu, este foarte departe de el. Exista doar un simplu fenomen natural despre ei: ,,Ei rationeaza si fac lucrurile pe cont propriu”, aceasta este natura lor sau felul in care sunt crescuti.

Un lucru grozav despre fiinta de spirit liber este ca nu le plac barfele si nu se amesteca in secretele cuiva. Iti pot pastra secretul in siguranta, deoarece considera ca nu este treaba lor si nu le vor adauga nicio valoare daca, in cele din urma, ii vor spune altei persoane.

De cele mai multe ori, nu au niciun secret personal, sunt liberi si deschisi, acest lucru poate suna amuzant, dar este adevarul.

O persoana cu spirit liber are caracteristici unice largi care o ajuta sa conduca acest spatiu (pamant). De cele mai multe ori, vedem aceste caracteristici ca fiind enervante, dar asta le face sa fie cine sunt. Si aici, voi arunca 7 semne care arata ca unul este un spirit liber.

1. Sunt MANDRI de ei insisi

Cand veti vedea un spirit liber care are acest caracter, veti sti. Ei sunt mereu mandri de ce sunt facuti, hei! Nu este mandrie.

Nu vrea sa fie ca cealalta persoana, ii place totul despre ea insasi, statura ei, realizarile, performantele etc. La fel se intampla si pentru un tip care iubeste corpul sau chiar si fara pachete de sase, ii place si ii sustine cu micul el are.

Acesti oameni sunt mandri de cine sunt, de unde vin si prin ce au trecut, asa ca continua sa fie ei insisi fara rusine.

2: Nu se tem

Aceste seturi de persoane nu se tem de nimic sau care va fi rezultatul. Se confrunta cu provocari fara teama . Daca te comporti urat fata de ei, ei te vor confrunta fara sa-ti pese pozitia sau care ar putea fi reactia ta.

Nu se tem sa-si asume riscuri in viata, nu se tem de esec, pentru ca stiu daca esueaza, vor relua din nou.

3: Opinia oamenilor despre ei nu conteaza

Acestei persoane nu le pasa de ceea ce spui despre ele, ce crezi despre ele sau cum le-ai privit. Ceea ce ii preocupa este ceea ce spun despre ei insisi, ei sunt ,, REGEUL PROPRIU” . Opiniile oamenilor despre ele nu le pot impiedica.

De exemplu, a auzit un zvon rau despre ea insasi, zvonul nu o va face sa se simta rau, ci mai degraba o va indeparta si se va concentra pe alte lucruri.

4: Nu poarta ranchiuna

O persoana cu spirit liber nu poate niciodata sa urasca sau sa poarte ranchiuna cuiva, daca esti asa, atunci esti un spirit liber. Daca cineva o va enerva in cele din urma, este probabil sa se enerveze, dar pentru o perioada limitata de timp, atunci daca va vedea aceeasi persoana maine, o va saluta in continuare, asa cum o face in mod normal, de parca nu s-ar fi intamplat nimic.

Exista oameni care pretind ca iarta, dar totusi poarta resentimente la inima, dar un spirit liber iarta si nu pastreaza niciodata rautatea sau resentimentele.

5: Interes general

Un spirit liber iubeste sa faca ceea ce il va interesa si, de asemenea, sa intereseze oamenii din jurul sau. Se gandeste mereu la el si la altii. (Nu se scoate din buget). Un spirit liber nu accepta parerile care nu-l favorizeaza. El se ocupa de el si de alti oameni.

Cand un om se gandeste intotdeauna la ceea ce ii va aduce beneficii pe sine si societatii, se spune ca este un spirit liber.

6: Ajuta fara sa ia in considerare

Acesti oameni ar dori sa ofere un ajutor fara sa ia in considerare cine esti sau fara sa astepti nimic in schimb. Uneori sunt etichetati ca ,,DUMNEZEU TRIMITE”.

Daca sunt in masura sa ajute la ceva, o fac cu o inima curata sau inofensiva, in schimbul a nimic.

7: Sunt rigizi

Acest lucru inseamna pur si simplu ca nu le puteti controla sau conforma pentru a face nimic. Au propria lor valoare sau punct de vedere si nu pot fi convinsi cu usurinta despre un anumit lucru. Nu le va placea sa va confirme sau sa va convinga dupa propria lor credinta si nu le place sa le convingeti si pe ei. Ei isi au pozitia si traiesc in propriile conditii.

Acesti oameni, nu ii fortezi sa faca ceva sau sa creada in ceva. Nu corespund sau actioneaza similar cu ceea ce fac altii.