Căruciorul este unul dintre sistemele de transport esențiale în primii ani de viață ai copilului. Acesta facilitează atât mersul la plimbare, dar îți vine în ajutor și atunci când de exemplu, vrei să mergi la cumpărături cu micuțul său micuța ta. Cu cât distanța e mai îndelungată, cu atât vei resimți mai mult disconfortul atunci când îți transporți copilul în brațe. Așa că nu e un moft să alegi un cărucior comod în care el să-și poată petrece timpul descoperind lucrurile care se găsesc în jurul său, fie să se odihnească atunci când e obosit și nu-și poate face ritualul acasă. 

Drool.ro îți prezintă cea mai variată gamă de cărucioare rezistente și sigure

Axați pe un stil de viață cât mai sănătos și în deplină armonie, magazinul online drool.ro pune la dispoziție tuturor mămicilor și copiilor o linie completă de cărucioare și scaune auto moderne care îndeplinesc cele mai înalte exigențe, inclusiv pe cele ale specialiștilor care le testează în permanență înainte de a da avizul de certificare în ceea ce privește siguranța. De acest certificat nu beneficiază orice marcă și orice cărucior, dat fiind că întregul proces este unul riguros și consumator de resurse. 

Însă, Drool își dorește să nu ofere micuților doar simple cărucioare care să fie reparate la scurt timp după achiziție, ci cărucioare adaptate tuturor condițiilor de mediu și de uz. De exemplu, brandul Skiddou dispune de multe cărucioare sport, cărucioare pliabile sau cărucioare transformabile 2 în 1 care sunt însoțite și de landou. 

Și cei de la Chipolino, ABC-Design, Britax-Romer, BabyJem, dispun de astfel de cărucioare practice, precum și multe alte branduri consacrate pe care le vei găsi cu ușurință la Drool, alături de cărucioarele pentru gemeni și cele prevăzute inclusiv cu un scaun auto ideal în primele luni de viață ale copilului în călătoriile cu mașina.

De ce la Drool găsești cele mai bune cărucioare pentru copii?

Știm că toți comercianții de articole pentru mămici și copii îți vor spune de regulă că, produsele lor sunt printre cele mai bune, lucru care s-ar putea dovedi a fi total opus în practică. Businessul Drool este diferit față de multe dintre cele existente pe piață și care au un profil de activitate similar. Mai precis, Drool pune accentul pe calitate și nu pe cantitate, iar astfel se asigură că aduce în atenția publicului cărucioare, articole de mobilier, hăinuțe, jucării și multe alte lucruri esențiale din prima zi de viață și până la adolescență, care să fie pe deplin sigure.

Deviza companiei își propune să se alinieze și cerințelor tot mai vaste pe care le au cei care devin părinți în generația curentă, motiv pentru care firma colaborează cu branduri de renume care se axează la rândul lor spre utilizarea unor materiale de calitate și durabile, pe formule prietenoase cu pielea sensibilă cum sunt produsele Agnotis, accesorii versatile care să ofere o experiență inedită în orice situație și lucruri frumoase cu care mămicile și copiii să poată ieși ușor în evidență. 

Astfel, cărucioarele de la Drool au un design ergonomic, fiind simple de utilizat indiferent de loc sau de situație. De exemplu, manevrarea lor se poate face cu o singură mână, iar roțile sunt stabile, interiorul e prevăzut cu copertină ce protejează de soare, dar marea majoritate prezintă și numeroase spații de depozitare astfel încât mămicilor să le vină ușor să se organizeze cu toate lucrurile de care au nevoie atunci când pleacă de acasă. Desigur, pe lângă calitate, se mai urmărește obținerea unui raport adecvat calitate-preț astfel încât orice familie să-și poată permite lucrurile de care are nevoie.

Alte lucruri esențiale pe care le găsești la Drool

Poți avea în vedere pe lângă achiziția unui cărucior și alegerea unor accesorii utile în condițiile cele mai anevoioase precum sunt plasele pentru țânțari, un parasolar care să prevină pătrunderea razelor în ochii micuțului sau o husă care să-l protejeze pe el și căruciorul de ploaie. 

Suplimentar, pot fi aleși saci călduroși de iarnă pentru bebeluși și mânuși pentru protejarea mâinilor în timpul manevrării căruciorului iarnă sau în sezonul rece. Acestea sunt bineînțeles doar câteva lucruri pe care le poți considera extrem de utile și care pot schimba modul în care petrec zilele când ies la plimbare. Extra, Drool oferă și mobilier pentru amenajarea camerei copilului, jucării și decorațiuni simpatice, dar și multe produse cu care se pot crea cele mai frumoase amintiri.