Smart Rent Solutions a lansat recent o platformă prin intermediul căreia utilizatorii pot închiria diverse utilaje și echipamente de construcții. Pot beneficia de produse toate echipele de construcții din municipiul Iași și împrejurimi, pe toată perioada anului.

Echipamente calitative și utilaje durabile

Smart Rent Solutions este o companie dedicată întru totul creșterii eficienței echipelor de construcții din municipiul Iași. Aceasta a dezvoltat o platformă pe care firmele de construcții o pot accesa pentru a închiria echipamente și utilaje de construcții.

Unul dintre cele mai populare servicii oferite de SRS este reprezentat închirierea unui buldoexcavator pe suprafața municipiului Iași. Buldoexcavatorul CASE 580SV este întreținut constant, astfel încât să poată funcționa la capacitate maximă în perioadele în care este închiriat.

Buldoexcavatorul este ideal pentru nenumărate procese și lucrări, cum ar fi spargerea și piconarea, deszăpezirea, săpăturile pentru fundații și șanțuri, decopertarea și nivelarea terenurilor, sau transportul de materiale. Toate aceste lucrări pot fi realizate cu ajutorul celor 4 accesorii cu care este prevăzut CASE 580SV: un picon și trei cupe de 300 mm, 600 mm, respectiv 900 mm.

De asemenea, Smart Rent Solutions oferă spre închiriere diferite tipuri de echipamente de construcții, fiecare dintre ele fiind capabil să îndeplinească funcții multiple. La momentul actual, cele mai utilizate echipamente sunt reprezentate de schelele metalice, plăcile de cofraje și popii metalici.

Fiecare dintre aceste echipamente de construcții sunt atent verificate înainte de a fi predate echipei de pe șantier, astfel SRS garantând pentru siguranța membrilor echipei și buna funcționare a echipamentelor.

Smart Rent Solutions se concentrează constant pe îmbunătățirea relației sale cu clienții companiei. Tocmai de aceea, SRS asigură asistență specializată pentru fiecare echipament și utilaj oferit spre închiriere.

Mai mult, ținând cont de dimensiunile mari ale produselor disponibile în cadrul Smart Rent Solutions, echipa oferă transportul eficient al echipamentelor și utilajelor închiriate. Toate produsele sunt disponibile pentru închiriere în municipiul Iași și în apropierea sa, iar livrarea se realizează în cel mai scurt timp cu putință.

În ceea ce privește tarifele solicitate de Smart Rent Solutions pentru închirierea de echipamente și utilaje de construcții, acestea surprind clienții cu fiecare ocazie. Prețurile sunt deosebit de avantajoase, acestea având posibilitatea de a fi modificate în funcție de perioada de închiriere. Astfel, dacă dorești să închiriezi un buldoexcavator pentru o perioadă îndelungată, prețul de închiriere va fi ajustat, iar tu te vei putea bucura de utilaj pentru un tarif redus.

Despre Smart Rent Solutions

Smart Rent Solutions (SRS) a intrat în industria construcțiilor cu principalul scop de a contribui la eficientizarea lucrărilor de construcții de pe teritoriul municipiului Iași. Pentru Smart Rent Solutions, profesionalismul și calitatea primează, iar aceste calități pot fi observate în serviciile oferite de companie.

La momentul actual, Smart Rent Solutions oferă spre închiriere diverse echipamente și utilaje de construcții, planul său fiind să aibă o contribuție semnificativă în procesele din domeniul construcțiilor.

Contactează SRS și solicită o ofertă

Pentru a afla mai multe despre serviciile SRS și pentru a obține o ofertă personalizată, poți accesa website-ul Smart Rent Solutions sau poți contacta telefonic echipa la 0748 558 562.