În aceste vremuri fără precedent, mulți avocați trebuie să abordeze o noua metoda cum să deservească clienții și să isi pastreze afacerea in timp ce lucrează în afara biroului. Pentru unii, lucrul online este nou si poate parea destul de descurajant.

Cu toate acestea, cu mentalitatea corectă și tehnologia moderna de azi, puteți oferi clienților tot ajutorul de care au nevoie, chiar si din spatele unui ecran.

1. Menținerea continuității afacerii: lucrătorii din domeniul sănătății și oficialii guvernamentali au roluri critice, dar rolul dvs. ca si Avocat online este, de asemenea, important. Societatea noastră depinde de statul de drept pentru o buna functionare. Familiile au nevoie de îndrumare, întreprinderile au nevoie de ajutor pentru a aborda preocupările legale, iar oamenii au nevoie de asistență pentru probleme personale precum un divort, un partaj, si asa mai departe. Găsirea unei modalități de a lucra de la distanță va face ca serviciile dvs. sa fie in continuare la dispozitia clientilor, chiar si pe perioada de pandemie.

2. Tranziția fără probleme cu tehnologia: datorită Skype, FaceTime și alte forme de tehnologie de conferințe video, consultările clienților pot fi în continuare față în față, chiar dacă nu sunt în persoană. Software-ul de securitate și setările de confidențialitate pe conexiunile la Internet pot face computerul de acasă sigur, iar mesajele text și e-mailul vă permit să comunicați rapid și ușor cu clienții. Cu politicile și procedurile corecte în vigoare – munca de la distanță ar trebui să fie aceeași cu cea care din birou.

3. Promovarea echilibrului vieții profesionale: În ultimii ani, domeniul juridic a recunoscut importanța promovării și prioritizării bunăstării avocaților. În esență, fără griji sau distrageri legate de birou, avocatii care lucrează de la distanță oferă flexibilitate clientilor si pot echilibra foarte bine intreaga situatie. Daca esti un client care are un business si vrei sa afli ce implica un control anaf, sau orice alta situatie, atunci pe totaltop.ro gasesti mai multe informatii utile. Un avocat online iti va oferi toate sfaturile si indrumarea de care ai nevoie pentru a nu intampina nici un fel de probleme.

4. Capabilități: Internetul oferă oportunități aproape nelimitate de a construi, exprima și dezvolta brandul firmei dvs. de avocatură. Prin intermediul unui site web bine conceput, puteți oferi informații despre capacitățile juridice ale firmei dvs. și actualizările legate de informațiile dvs. de contact la distanță și de orele de lucru revizuite. De asemenea, puteți utiliza social media pentru a comunica despre evoluțiile din comunitatea dvs. precum si cele din firma dvs. Nu contează dacă lucrați într-o clădire de birouri sau dintr-un dormitor de oaspeți pe care l-ați transformat într-un birou – puterea și utilitatea marketingului digital face ca atragerea și reținerea clienților sa fie mai ușoara ca niciodată.

5. Obțineți ajutorul de care aveți nevoie: un avantaj de a lucra într-un birou este că există oameni în jur care va pot ajuta dacă întâmpinați o problemă. Din fericire, același lucru este adevărat atunci când lucrați practic. Ajutorul este disponibil, trebuie doar să utilizati e-mail ul, telefonul sau chat web ul. Indiferent de ce anume aveti nevoie, puteti gasi cu usurinta un tool potrivit. Nu conteaza cat de putina experienta aveti cu mediul online, pentru ca totul este foarte simplu. Puteti invata cu rapiditate cum sa va oferiti serviciile juridice online.