Cariera de model online nu exista pe vremea bunicilor sau a parintilor, insa, in prezent, reprezinta o oportunitate de care profita tot mai multe tinere. Numeroase fete care fac videochat in Iasi au ajuns sa obtina castiguri impresionante si se felicita zi de zi pentru alegerea pe care au facut-o.

Alte tinere ar dori sa le calce pe urme, insa nu detin informatiile necesare despre domeniu. Iata care sunt intrebarile la care doresc sa afle raspunsul, inainte de a face primul pas intr-un studio!

Videochatul este legal?

Activitatea este reglementata prin lege, la fel ca orice alt domeniu economic din Romania. Munca de zi cu zi presupune creatie si interpretare artistica, deci fetele semneaza, inca de la inceputul activitatii, un contract de artist-interpret in care sunt clar definite drepturile si indatoririle lor, precum si cele ale studioului.

De asemenea, platile efectuate de doua ori pe luna sunt insotite, de fiecare data, de un act aditional in care sunt trecute toate detaliile, de la incasarile obtinute pe fiecare platforma online pana la taxele si impozitele achitate catre statul roman si, bineinteles, suma finala care intra in cont.

Confidentialitatea este asigurata?

Nu toata lumea e capabila sa inteleaga si sa accepte o astfel de cariera si, tocmai de aceea, fetelor care practica videochat Iasi la Studio 20 le este asigurata confidentialitatea deplina, astfel incat vor afla cu ce anume se ocupa doar persoanele carora chiar ele aleg sa le dezvaluie acest lucru.

Munca se desfasoara sub protectia unui pseudonim, care nu este cunoscut de nimeni din afara studioului. In plus, exista si posibilitatea de a bloca toti utilizatorii dintr-o anumita zona geografica, pentru a evita si riscul unei descoperiri intamplatoare.

Care este programul de lucru?

Unul dintre cele mai mari avantaje de care ai parte, daca alegi sa faci videochat in Iasi, consta in programul flexibil. Asadar, tu decizi cand anume lucrezi, fara ca altcineva sa iti impuna alte optiuni.

La inceputul fiecarei perioade de lucru, ai posibilitatea de a alege daca vrei sa iti incepi tura dimineata, dupa-amiaza tarziu sau noaptea. Datorita acestui fapt, vei putea sa urmezi in paralel cursurile unei facultati, sa ai o viata sociala activa sau sa acorzi atentia necesara oricaror altor prioritati.

Indiferent de tura aleasa, incasarile nu vor fi afectate, datorita faptului ca membrii platformelor online provin din toata lumea, din tari cu fusuri orare diferite. Prin urmare, la orice ora din zi si din noapte, pe site-uri se afla suficienti barbati dispusi sa plateasca pentru compania virtuala a unei fete frumoase.

Ce castiguri poti obtine cand practici videochat din Iasi?

In primele luni de activitate, studioul iti ofera o suma minima garantata de 1 000 de dolari pe luna, indiferent de performantele realizate pe site-uri. Ulterior, incasarile cresc puternic, datorita modului in care comisionul de baza de 50% poate fi cumulat cu bonusuri totale de inca 25%. Drept urmare, multe modele au ajuns chiar si la castiguri lunare de peste 10 000 de dolari pe luna.

Ai alte intrebari despre ce anume presupune activitatea de videochat in Iasi? Viziteaza studioul din Soseaua Sararie, nr 2 sau suna la numarul 0748 80 20 20!