Faza initiala de pornire a blogului dvs. este una dintre cele mai distractive si interesante parti ale calatoriei dvs. Dupa ce ati investit tot timpul si efortul in procesul de idei, ati cercetat piata tinta si ati restrans nisa – aceasta este partea in care eforturile dvs. incep sa dea roade.

Cu toate acestea, pentru ca blogul dvs. sa aiba succes de la inceput, trebuie sa luati anumite masuri pentru a pune bazele. Asa este: exista si cercetari implicate in aceasta etapa.

Daca nu aveti un plan bun de actiune pentru lansarea blogului dvs., lucrurile se pot destrama in timpul executiei.

Aici, va vom indruma printr-o lista simpla, dar completa, de promovare a blogului.

Cititi mai departe pentru a afla despre toate lucrurile pe care ar trebui sa le aveti la dispozitie atunci cand intrati pentru prima data in direct cu blogul dvs., plus ce puteti face pentru a va asigura ca blogul dvs. va avea succes pe termen lung.

Inainte de a incepe o campanie de promovare pe blog, trebuie sa va asigurati ca este gata pentru a fi vazuta de lume.

Nu uitati: nu toate blogurile primesc lumina reflectoarelor. Cei care sunt acolo sunt dintr-un motiv – au un punct de vanzare puternic. Niciun factor de influenta nu va fi interesat sa promoveze un blog spam.

Ca atare, trebuie sa aflati ce face blogul dvs. sa iasa in evidenta si sa lucrati pentru a promova acest lucru.

Sa vedem ce ar trebui sa puneti pe lista de verificare inainte de promovare.

Promovarea blogului dvs. nu este un lucru usor! Implica o multime de sarcini si resurse suprapuse. In functie de locul in care va aflati, aceasta poate fi orice, de la realizarea campaniei dumneavoastra pana la angajarea unui grup de profesionisti independenti.

Aceasta optiune este excelenta daca aveti alte prioritati, deoarece promovarea blogului dvs. de unul singur poate fi destul de agitata. Mai mult, este de obicei relativ ieftin sa angajezi freelanceri. In plus, puteti angaja mai multi profesionisti independenti si puteti gestiona o echipa la distanta pentru a crea advertoriale pe blogul dvs. in timp ce va deplasati. De asemeneam puteti opta pentru articole platite puse la dispozitiile de agentiile de publicitate.

Un alt factor important de luat in considerare este organizarea, care implica modul in care veti continua promovarea. Aici puteti urmari o abordare etapa cu faza pentru a va concentra asupra a ceea ce este mai bine mai intai si chiar a crea un plan solid de gestionare a proiectelor pentru a va gestiona strategia de promovare a blogului.

Ideea mea este ca promovarea unui blog nu este un lucru usor, dar astazi exista mai multe modalitati de a-l promova (cu succes) fara prea mult timp sau bani. Acestea fiind spuse, trebuie doar sa va cunoasteti bine blogul, pe cine vizati si cum.

Mediile precum imaginile si videoclipurile fac ca postarile de pe blog sa fie mai atragatoare din punct de vedere vizual si mai memorabile. Consumatorii isi amintesc 65% din continutul vizual fata de doar 10% din continutul scris, ceea ce inseamna ca adaugarea de materiale vizuale pe blogurile dvs. poate ajuta cititorii sa pastreze informatii si sa-si aminteasca marca dvs.

O alta modalitate de a ajuta continutul blogului dvs. sa rezoneze cu cititorii este sa dezvoltati imagini originale pentru blogul dvs. Acest lucru se aplica antetelor blogului, precum si infograficelor originale, graficelor si altor tipuri de suporturi vizuale.

Inainte de a lua in considerare modul in care va veti promova blogul, asigurati-va ca aveti continut de blog de inalta calitate. Crearea de continut pentru a crea continut nu va va ajuta afacerea pe termen lung. Blogul dvs. ar trebui sa contina continut unic, util, care se refera la produsul si marca dvs.

In afara de postari pe blog si articole, includeti si scriitori invitati pe blogul dvs. Acest lucru nu numai ca va amesteca tipul de continut pe care il publicati, dar va evidentia voci diferite din reteaua dvs., din baza de angajati si chiar din clientii actuali, ceea ce ofera informatii valoroase pentru cititori.