Dacă te gândești la o achiziție nouă și îți dorești un Mercedes- Benz, ai posibilitatea să alegi fie un vehicul nou, fie unul second hand.

Popularitatea autoturismelor rulate este în creștere, iar numeroși doritori de mașini de calitate sunt convinși de ideea cumpărării unui vehicul preferat, la un preț mai bun.

Iar oportunitatea unor opțiuni financiare oferite de probabil cel mai bun dealer de auto rulate și vânzări auto Sibiu, Auto Schunn Romania, este de mare ajutor.

Acum poți beneficia de servicii de leasing financiar, operațional sau creditare auto.

Numeroase modele Mercedes-Benz sunt disponibile pentru a fi achiziționate în leasing. Flexibilitatea instrumentelor financiare puse la îndemâna clienților vor face decizia și mai ușoară.

Poți alege exact modelul dorit Mercedes-Benz, vehicul pe care îl vei achita în condiții financiare menite să îți ofere beneficii.

La Auto Schunn, dealer cu experiență în vânzări auto Sibiu, poți alege diferite autovehicule Mercedes-Benz, cu plata conform unui contract de leasing.

Pachetele financiare sunt destinate persoanelor fizice sau juridice, iar serviciile de leasing se adaptează nevoilor beneficiarilor, datorită programului Mercedes-Benz Financial Services.

Leasing Financiar Mercedes-Benz

Leasingul Financiar destinat vehiculelor Mercedes-Benz , oferit de Auto Schunn, este metoda ideală pentru a controla pe deplin achiziția viitorului tău autoturism.

Libertatea alegerii pe care o generează un sistem de leasing financiar este calea spre cumpărarea unuia din noile modele Mercedes- Benz, la care visezi.

Mecanismul de cumpărare este acum personalizat, poate fi modelat nevoilor tale. Poți alege durata contractului și poți opta pentru un anumit nivel al avansului, iar achiziția este mult mai ușoară.

Serviciul de leasing financiar auto este special gândit de dealerul Auto Schunn pentru cei care îți doresc un autovehicul marca Mercedes-Benz.

Avantajul personalizării contractului este completat de  oferta care promite protecție deplină în situația unui accident sau a unei daune suferite de autoturismul cumpărat în leasing. Nu există costuri ascunse, contractul este pe deplin transparent.

Diferite servicii conexe cum sunt înmatricularea, vămuirea sau încheierea asigurării obligatorii pot fi preluate de dealerul Auto Schunn.

Leasing Operațional Mercedes-Benz

Auto Schunn propune un serviciu de leasing operațional auto care te ajută să te încadrezi în bugetul stabilit și să îți poți atinge obiectivele de afaceri. Sistemul de rate permite o bună previzibilitate financiară, îți permite să stabilești exact sumele pe care le poți achita lunar.

Stabilitatea cheltuielilor generate de achiziția unui vehicul Mercedes-Benz prin leasing operațional este apreciată de mulți clienți.

La sfârșitul perioadei în care ai beneficiat leasing operațional, poți alege achiziția unui alt automobil Mercedes-Benz, sau poți moderniza și updata flota de vehicule ce aparțin companiei tale, pentru mai multă eficiență în afaceri.

Contractul de leasing este clar, concis, transparent și fără clauze ascunse. Kilometrii suplimentari sunt facturați corect iar returnarea vehiculului sau a flotei se va efectua la sediul Auto Schunn unde s-a realizat primirea autovehiculelor și semnarea contractului de leasing.

Creditul auto Mercedes-Benz

Auto Schunn are în vedere și doritorii de creditare, care își doresc să beneficieze de un serviciu financiar util și simplu de accesat.

Flexibil și practic, acest credit auto te ajută să devii proprietar al unui vehicul din gama de modele Mercedes-Benz, chiar din prima zi.

Ratele sunt constante lunar, ceea ce te ajută să îți organizezi cât mai bine cheltuielile.

Daca  achiziționezi automobilul  dorit în calitate de persoană juridică, creditul auto Mercedes-Benz oferit de Auto Schunn dă posibilitatea să îți deduci integral cheltuielile, de asemenea și taxa pe valoarea adăugată, când este vorba de autovehicule folosite în scop de afaceri.