Inspira-te din urmatoarele idei amuzante pentru anuntarea casatoriei. Profita de talentul unui fotograf sau retelele de socializare pentru a-ti exprima bucuria si dragostea.

Bloggeri de pe internet iti ofera numeroase metode pentru anuntarea casatoriei. Cea mai simpla modalitate prin care poti sa publici aceasta stire pe Facebook este sa creezi un eveniment cu titlul de ‘Surpriza! Ne-am casatorit!”. Nu uita sa multumesti persoanelor care te vor felicita intr-un raspuns.

Anunt romantic pe retelele de socializare

Pe langa un anunt in legatura cu un eveniment important din viata ta, poti sa adaugi o poza sau sa postezi un video scurt. Detaliile speciale vor face postul si mai personalizat. Exista numeroase template-uri si pagini de web care iti ofera cateva solutii simple pentru a realiza carti postale virtuale sau colaje de poze si mesaje. Nu uita sa mentionezi data exacta in care a avut loc nunta. Nuantele si motivele pot fi alese in functie de decorul general al petrecerii.

Poze in care purtati inelele sau tricouri personalizate

Exista zeci de companii care ofera haine sau accesorii personalizate pentru cuplurile casatorite. Pentru anuntarea casatoriei intr-un mod super-amuzant, comanda o pereche de tricouri cu mesaje precum ‘El m-a cerut’- ‘Ea a spus ‘da” sau ‘Game Over’. Cauta pe internet astfel de piese vestimentare sau inele tematice pe care le puteti purta pentru anuntarea casatoriei. Foloseste-ti creativitatea pentru a crea modele unice de topuri, brelocuri sau cani care sarbatoresc acest moment special din viata voastra.

Galerie de poze de la nunta

Vrei ca toate cunostintele si rudele tale indepartate sa afle despre marele eveniment din viata ta? Posteaza pe retelele de socializare sau trimite-le un set de poze de la nunta. Alege imaginile cele mai frumoase si romantice dar si cateva poze haioase despre invitati, dans, decor si despre cuplul fericit. Poti sa pui pozele intr-un plic sau un album mai mic cu un model elegant. Pentru cei care nu au avut posibilitatea sa vina la nunta, pregateste un exemplar din videoul realizat in timpul petrecerii.

 Organizeaza o petrecere

V-ati hotarat sa va casatoriti numai in prezenta parintilor si a rudelor apropiate? Pentru anuntarea casatoriei organizati o petrecere pentru cunostinte, colegi de birou si prieteni. Alegeti ca locatia ideala un restaurant elegant, stabiliti meniul si nu uitati sa-i multumiti invitatilor pentru faptul ca si-au facut timp sa sabatoreasca impreuna cu voi. In strainatate din ce in ce mai multe cupluri decid sa se casatoreasca in secret si sa invite persoanele apropiate la o masa festiva. Invitatia persoanelor respective se va face personal sau prin trimiterea unor invitatii speciale.

Anuntarea casatoriei cu imagini din noua locuinta

Unele cupluri decid sa apeleze la anuntarea faptului ca s-au mutat impreuna ca pretext pentru dezvaluirea faptului ca s-au casatorit si au organizat o nunta foarte mica si intima. Asadar, daca iti place aceasta idee, nu ezita sa organizezi o sedinta de foto in noua locuinta si sa postezi un eveniment pe retelele de socializare sau pe Instagram. Include adresa daca vrei sa ai vizitatori care te felicita pentru ambele eveniment. Pe de alta parte, daca nu te astepti la cadouri si felicitari personale, evita sa mentionezi adresa voastra.