Inregistrarea bagajelor la o companie aeriana a devenit mai costisitoare in ultimul an, iar taxa pentru mai multe valize iti poate depasi bugetul de calatorie cu usurinta. In plus fata de costuri, gandeste-te la efortul pe care il depui pentru a merge cu toate bagajele prin aeroport, dar si la suspansul cand trebuie sa le astepti la aterizare.

Pentru a rezolva aceste probleme, poti trimite bagajele in avans, inainte sa ajungi in alta tara. Daca nu esti convins inca de eficienta acestei solutii, iata 3 motive solide:

1. Eviti taxele mari ale companiilor aeriene pentru bagaje

Intr-o lume in care preturile pentru biletele de avion scad lent, dar taxele pentru bagaje sunt intr-o crestere rapida, calatorii sunt adesea dezamagiti de cantitatea foarte mica de valize pe care le pot lua cu ei.

Multi pasageri aleg sa calatoreasca prin companiile aeriene low-cost in incercarea de a economisi bani. Dar, curand, acestia descopera ca trebuie sa plateasca in plus pentru a pleca in vacanta cu un bagaj mai consistent fata doar de cel de mana.

Mai mult, pasagerii care calatoresc in vacante pentru a schia sau a face surf, pot constata ca tarifele pentru echipamentele lor si alte bagaje pot depasi insasi bugetul pentru sejurul stabilit.

Tocmai de aceea, poate fi o idee buna sa apelezi la serviciile de curierat ale unei firme care-ti pune la dispozitie tarife atragatoare.

2. Scapi de griji

De ce sa nu-ti trimiti bagajele in avans pentru a-ti face calatoria mai usor de gestionat? Daca expediezi valizele cu o firma de curierat, poti evita orele lungi de asteptare la ghiseele de check-in si la caruselele pentru bagaje cand ajungi la destinatie. Poti scapa de grija de a merge cu valizele prin oras, de a le urca si descarca din mijloacele de transport in comun, in special intr-un loc necunoscut.

De asemenea, daca te temi ca bagajele tale se vor pierde pe traseu sau vor ajunge deteriorate, poti fi sigur ca Eastlines iti va transporta valizele in siguranta si la timp.

3. Poti sa le trimiti oriunde in lume, in siguranta

Fie ca vrei sa expediezi un colet Romania – Anglia, fie in alte tari din Europa sau oriunde in lume, Eastlines este un serviciu de coletarie care te ajuta sa trimiti bagajele in avans. In plus, nu trebuie sa iti faci griji ca valizele tale vor disparea in tranzit, deoarece Eastlines iti permite sa monitorizezi statusul expedierii in timp real.

Angajatii Eastlines pot colecta bagajele chiar de la usa ta si pot livra in majoritatea oraselor mari in termen de 4-7 zile lucratoare cu serviciul standard sau in 24 de ore cu serviciul Express by Air.

Astfel, prin trimiterea bagajelor in avans ai posibilitatea sa economisesti bani si timp, sa eviti taxele suplimentare ale companiei aeriene si, cel mai mult, sa calatoresti confortabil doar cu cele necesare.