Rezista o relatie la distanta? – iata intrebarea la care Cautiubire.ro – site de dating online va raspunde in continuare. 

Unii ar spune ca o relatie la distanta nu rezista pentru ca cei doi parteneri se vad foarte putin si nu se apropie din punct de vedere fizic. Exista si alte pareri conform carora relatiile la distanta sunt extrem de interesante, mai ales dorintei arzatoare care se intensifica in timpul in care cei doi parteneri sunt departe unul de celalalt. 

Tu ai fost vreodata intr-o relatie la distanta? Cum ti s-a parut? Pe site-ul Femei Bucuresti, platforma de dating online, toate relatiile incep “la distanta”. Cand doi protagonisti hotarasc se pot intalni fata in fata pentru a-si consolida relatia sau pentru a verifica daca intr-adevar sunt compatibili unul cu celelalt si daca pot functiona ca un cuplu. 

Expertii in dating sunt de parere ca atunci cand esti tentat sa ai o relatia la distanta, cel mai bun lucru pe care merita sa-l faci este sa testezi senzatia pe un site de intalniri online… cel putin o data. 

Cei care au avut astfel de experiente cunoscut atat avantajele cat si dezavantajele relatiilor la distanta. Cautiubire.ro iti aduce in prim plan argumente pro si contra acestui tip de relatie. 

Femei singure cautiubire.ro: Argumente pro relatii la distanta cu barbati sau Femei Bucuresti sau din orice alta localitate

– Unul din cele mai frumoase avantaje atunci cand iubesti la distanta este ca atunci cand te intalnesti cu partenerul tau, faceti impreuna tot ce puteti pentru a petrece timp de calitate. Cum s-ar zice – profitati de fiecare secunda atunci cand sunteti impreuna. Cand in sfarsit ajungi in bratele celui pe care l-ai dorit zile sau saptamani intregi (oricum o perioada care ti s-a parut o eternitate) este cel mai frumos sentiment pe care il poti avea. Pur si simplu esti recunoscator pentru prezenta lui/ ei. Uitati amandoi de certuri minore sau de nimicuri. Uneori ati fi amandoi dispusi chiar sa va inchideti telefoanele pentru a fi siguri ca nimeni nu va intrerupe din timpul petrecut impreuna. 

– Intalnirile dintre voi doi sunt mai frumoase. Cand vezi pe cineva atat de rar sau te intalnesti cu cineva cunoscut pe un site de dating cum ar fi Cautiubire.ro senzatia este unica. Ai fluturi in stomac si esti nerebdator/ nerabdatoare sa vezi cum se va derula totul. Intr-o relatie pe termen lung trebuie sa recunosti ca nu poti fi in luna de miere pentru totdeauna. Dar relatiile la distanta ofera o sansa deosebita celor doi parteneri de a mentine lucrurile fresh intre ei pentru o perioada cat mai lunga. 

– Vei cunoaste o locatie noua – poate fi vorba despre un oras nou sau chiar o alta tara. De exemplu, daca locuiesti in Iasi, intri pe un site de dating de Femei Bucuresti si chiar gasesti pe cineva din Bucuresti iar relatia merge bine, cel mai probabil vei veni mai des in Bucuresti. Iar exemplele pot continua. Cand il/o vizitezi regulat pe partenerul sau pe partenera ta care locuieste in alt oras in curand te vei simti confortabil si la tine acasa si la el. Cea mai buna modalitate de a cunoaste un oras nou este atunci cand ai o relatie cu cineva din acel loc si mergi frecvent acolo. Poti profita la maximum de aceasta ocazie pentru a-ti largi orizonturile. 

– Cand ai o relatie la distanta, inveti mai usor ce inseamna rabdarea. Intr-o lume in care suntem obisnuiti sa obtinem imediat ceea ce dorim relatiile la distanta confirma faptul ca lucrurile merg asteptate si ca nu e nevoie ca totul sa mearga cu viteza luminii. Cu siguranta rabdarea este o virtute si niciodata nu este tarziu sa ti-o insusesti. 

– Ai propriu tau spatiu pentru pasiunile si interesele tale. In orice relatie sanatoasa, partenerii au nevoie de timp, iar in cazul relatiilor la distanta, timpul cu si fara cel drag este foarte bine impartit. Aceasta inseamna ca poti sa dedici o multime de timp pentru tine, fara sa te simti vinovat(a) ca nu petreceti suficient timp impreuna, din moment ce partenerul/ partenera se afla la cativa km distanta. Vei putea impaca ambele lucruri. 

Daca esti singur(a) si vrei sa incepi o relatie la distanta intra acum pe un site de dating cum ar fi Cautiubire.ro sau Femei Bucuresti.