In ultima perioada sunt in trend retelele de socializare. Profilurile online sunt parca uneori mai importante decat persoana in sine si de multe ori, aspectele prezentate nu se aseamana cu realitatea. Afisarea relatiei de dragoste pe retelele social media au devenit o forma de a demonstra iubirea si de multe ori apar diverse conflicte intre parteneri pe acest subiect.

Tendinta de actualitate de a va anunta relatia pe retelele de socializare poate face viata complicata, daca nu este facuta corect sau nu este facuta la momentul potrivit. Mai mult decat atat, circula ideea ca daca in profil este afisat ca esti intr-o relatie, atunci nu vei mai primi cereri de la escorte sau dame de companie. Vezi aici cateva lucruri de luat in considerare inainte de a face oficiala relatia pe retelele sociale. 

Dragostea la prima vedere are nevoie de timp pentru procesare

Poti fi intr-o relatie timp de doi ani, dar nu simti nimic si poti fi intr-o relatie timp de doua luni si sa simti totul. Timpul nu este neaparat un mod de aspune cu adevarat cum ar trebui sa se simta o relatie de dragoste. Dar chiar si dragostea la prima vedere are nevoie de timp pentru procesare si necesita multe ore de comunicare. Nu este recomandat sa faceti relatia oficiala pe retelele de socializare in doar o luna sau doua. Da, puteti discuta sentimentele pe care le simtiti cu prietenii apropiati, dar acordati timp suficient relatiei inainte de a face o declaratie oficiala pe retelele sociale.

Nu uitati, dragostea nu este o competitie sau o cursa pe care trebuie sa o castigati. Relatiile sunt delicate si trebuie sa le gestionati cu maturitate. Teama de a ramane singur este reala in societatea actuala, dar nu te incumeta atunci cand vine vorba de a-ti oficializa noua stare de relatie pe social media.

Prima intalnire nu conteaza

Raspunsul la ,,cat de curand este prea curand” pentru a face relatia oficiala pe social media nu este unul exact. Da, poate va place persoana respectiva si va ganditi ca este cel mai bun partener pe care l-ati intalnit. Tocmai acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa grabesti lucrurile. Luati-va timp pentru a cunoaste persoana. Desigur, ei ar avea cel mai bun comportament la o intalnire, la fel si tu. Realitatea loveste cand se termina faza de aparente de inceput. De asemenea, a face relatia oficiala imediat dupa prima intalnire te poate face sa pari disperat.

Comunicarea cu partenerul

Este intotdeauna bine sa discutati diverse lucruri cu partenerul, inainte de a face anunturi pe o platforma publica. Ceea ce s-ar putea crede ca este o surpriza placuta pentru partenerul tau, ar putea fi un soc si, cu siguranta, nu unul placut, pentru ea sau pentru el. Este important sa stiti ca sunteti amandoi pe aceeasi pagina. Discutati despre asteptarile pe care le aveti unul de la altul inainte de a impune ceva celeilalte persoane si mai apoi sa ii invinovatiti pentru o despartire, una publica in acest caz.

Intalnirile online

Ceea ce face ca intalnirile online sa functioneze cel mai bine se bazeaza pe algoritmii folositi de site-urile de intalnire. Acestia sunt mult mai buni pentru a potrivi cupluri decat se rezolva acest lucru in mod traditional. Totusi, algoritmii iau in vedere ceea ce setezi tu. Daca nu esti sincer, atunci nu va fi nici potrivirea pe masura asteptarilor.

Potrivit expertilor in relatie, cei mai multi parteneri nu inseala

Nu este usor sa definesti infidelitatea. Ceea ce ar putea fi considerata infidelitate pentru anumite cupluri poate sa nu fie acelasi pentru altii. Potrivit expertilor in relatii, nu este usor sa etichetezi inselatul intr-o relatie. Perspectiva unei persoane cu privire la inselat se poate schimba atunci cand apar pareri multiple pe retele de socializare. Mai mult decat atat, unele cereri de prietenie sau persoane care sunt in lista de prieteni poate fi vazuta ca infidelitate.

Acest lucru este foarte dificil de explicat, deoarece ceea ce poate constitui infidelitate pentru un cuplu poate sa nu fie acelasi pentru altii. Deci, de cele mai multe ori, modalitatea corecta de a defini infidelitatea este ceea ce partenerii sau sotii sunt de acord si considera ca reprezinta infidelitate.