Amal Clooney este un avocat, activist si autor de renume international. Ea a obtinut un succes extraordinar in cariera ei juridica, iar munca ei in problemele drepturilor omului a facut-o o figura respectata in comunitatea internationala. Este sotia actorului de la Hollywood George Clooney si este, de asemenea, o femeie de afaceri de mare succes. In acest articol, vom arunca o privire asupra valorii nete, a varstei si a wiki-ului Amal Clooney, precum si asupra aspectelor importante ale vietii sale personale si ale carierei.

Cine este Amal Clooney?

Amal Clooney este avocat libanez-britanic la Doughty Street Chambers din Londra, specializata in dreptul international si drepturile omului. S-a nascut pe 3 februarie 1978, la Beirut, Liban. Este fiica lui Bariaa si Ramzi Alamuddin si este sora jurnalistului Tala Alamuddin. A locuit in Liban pana la varsta de doi ani, cand familia ei s-a mutat in Buckinghamshire, Anglia. Amal Clooney a urmat liceul Dr Challoner din Little Chalfont si apoi a continuat sa studieze la St. Hugh’s College, Oxford, unde a obtinut o diploma de licenta in drept. Apoi a mers la New York University School of Law, unde a obtinut o diploma de master si un doctorat in drept international.

Valoarea neta

Averea neta a lui Amal Clooney este estimata la 20 de milioane de dolari. Averea ei provine din cariera ei juridica de succes si din afacerile sale. Ea a reprezentat o serie de clienti de profil, printre care Julian Assange si fostul prim-ministru al Ucrainei, Iulia Timosenko. De asemenea, castiga bani din munca ei ca activista pentru drepturile omului si din diversele sale investitii in afaceri.

Varsta

Amal Clooney are in prezent 42 de ani. Ea a fost o figura proeminenta in comunitatile internationale de drept si drepturile omului de peste un deceniu si a obtinut un succes extraordinar in aceasta perioada.

O saptamana

Pagina wiki a lui Amal Clooney poate fi gasita pe Wikipedia. Ofera o privire de ansamblu detaliata asupra vietii si carierei ei, inclusiv pregatirea ei, realizarile sale profesionale, munca ei in domeniul drepturilor omului, casatoria cu George Clooney si diferitele sale investitii in afaceri.

Viata personala

Amal Clooney este casatorita cu actorul de la Hollywood George Clooney. Cuplul are doi copii impreuna, gemenii Ella si Alexander, care s-au nascut in iunie 2017. Cuplul este adesea vazut participand impreuna la evenimente de mare profil si au devenit unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood.

Punctele principale ale carierei

Cele mai importante momente ale carierei lui Amal Clooney includ munca ei ca avocat la Doughty Street Chambers, reprezentarea ei a clientilor de mare profil, munca ei ca activista pentru drepturile omului si diversele sale investitii in afaceri. Ea a scris, de asemenea, o serie de lucrari si carti juridice, inclusiv Dreptul la un proces echitabil. In 2017, a fost numita ambasador de bunavointa al ONU pentru trimisul special pentru drepturile omului.

Amal Clooney este un avocat, activist si autoare de mare succes. Ea a obtinut un succes extraordinar in cariera sa juridica si a devenit o figura importanta in comunitatea internationala a drepturilor omului. Averea ei neta este estimata la 20 de milioane de dolari, iar in prezent are 42 de ani. Pagina ei wiki ofera o privire de ansamblu aprofundata asupra vietii si carierei sale, iar ea este casatorita cu actorul de la Hollywood George Clooney. Principalele cariere ale ei includ munca ei ca avocat, reprezentarea ei a clientilor de mare profil, munca ei ca activist pentru drepturile omului si diversele sale investitii in afaceri.