Adam Lambert este un cantaret, compozitor si actor american care a ajuns la faima dupa ce a aparut in cel de-al optulea sezon al American Idol in 2009. De atunci, a devenit un artist de succes in industria muzicala, cu numeroase premii si distinctii pentru numele sau.

A lansat cinci albume de studio si a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume ale muzicii, inclusiv Queen, Avicii si Tiesto. Valoarea neta, varsta si wiki-ul sau sunt toate punctele importante ale carierei si vietii sale personale.

Cine este Adam Lambert?

Adam Lambert este un cantaret, compozitor, muzician, actor si model american. A ajuns la faima dupa ce a aparut ca concurent la cel de-al optulea sezon al American Idol in 2009 si s-a clasat pe locul al doilea in competitie. Lambert a devenit de atunci un artist de succes in industria muzicala, cu numeroase premii si distinctii pentru numele sau. A lansat cinci albume de studio si a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume ale muzicii, inclusiv Queen, Avicii si Tiesto.

Valoarea neta

Adam Lambert are o valoare neta estimata la 25 de milioane de dolari. El si-a castigat averea prin vanzarea albumelor sale, turneele sale mondiale si diferitele sale oferte de aprobare. De asemenea, a fost implicat in mai multe emisiuni de televiziune, printre care Glee si The X Factor.

Varsta

Adam Lambert s-a nascut pe 29 ianuarie 1982, facandu-l la 38 de ani.

O saptamana

Pagina wiki a lui Adam Lambert este plina de informatii despre cariera si viata lui personala. Acopera timpul petrecut in American Idol, albumele si turneele sale, rolurile sale de actorie si relatiile sale. Include, de asemenea, informatii despre premiile si nominalizarile sale, precum si despre diferitele sale oferte de aprobare.

Cariera lui Lambert

Adam Lambert a lansat cinci albume de studio, toate s-au clasat pe Billboard 200. De asemenea, a avut numeroase turnee mondiale de succes si a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume ale muzicii, inclusiv Queen, Avicii si Tiesto. A aparut in mai multe emisiuni de televiziune, inclusiv Glee si The X Factor, si a jucat si in cateva filme.

Viata personala a lui Lambert

Adam Lambert este gay in mod deschis si a avut relatii cu mai multe celebritati de profil, printre care Jai Rodriguez si Sauli Koskinen. Este un activist dedicat pentru drepturile animalelor si a vorbit impotriva cruzimii impotriva animalelor in trecut. El este, de asemenea, un avocat al drepturilor LGBT si a fost un sustinator vocal al comunitatii LGBTQ.

Adam Lambert este un cantaret, compozitor, muzician, actor si model american care a ajuns la faima dupa ce a aparut in cel de-al optulea sezon al American Idol in 2009. A lansat cinci albume de studio si a colaborat cu unele dintre cele mai mari nume din muzica, inclusiv Queen, Avicii si Tiesto. Valoarea neta, varsta si wiki-ul sau sunt toate punctele importante ale carierei si vietii sale personale. Este un sustinator deschis al drepturilor LGBT si este un activist dedicat pentru drepturile animalelor.