Jurnalistul [B]Adelin Petrisor[/B] a lansat la Iasi albumul de fotografie [I][B]Coreea de Nord, un lagar cit o tara[/B], [/I]aparut la Editura Polirom. Cunoscutul reporter tv s-a declarat incintat de intilnirea cu cititorii din Iasi, dar a ramas dezamagit de starea drumurilor si a Aeroportului.

“Iași este un oraș frumos, însă drumurile sunt pline de găuri, cam ca-n zona tribală din Pakistan. Peste tot vezi încă bannere din campanie cu ” USL iubește Iașiul”. La cum arată drumurile, sigur și PDL l-a iubit. Aeroportul Internațional este un coteț de tablă în care nu găsești măcar o cafenea. Trebuie că băieții din Consiliul județean sunt mari gospodari”, a comentat Adelin Petrisor.

Jurnalistul s-a aratat intrigat si de politica TAROM. Pretul unui bilet Iasi – Bucuresti practicat de companie a ajuns la 250 de euro, in conditiile in care avioanele zboara mai mult goale. “Intr-un ATR 42-500, avion cu vreo 50 de locuri, la zborul spre Iași abia dacă erau 13 oameni. La întoarcere a fost ceva mai aglomerat, au fost vreo 25-30 de pasageri. Nu mă pricep la management, dar văzând cum gândesc oamenii de la TAROM, i-am mulțumit în gând lui Dumnezeu că nu am fost singurul călător. Erau în stare să-mi spună că voi zbura în regim de private jet și că trebuie să achit 10-20.000 de euro. :)”, a mai spus Adelin Petrisor.